Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Accident cu trei mașini implicate, pe DN14. Un bărbat a fost transportat la spital

Accident cu trei mașini implicate, pe DN14. Un bărbat a fost transportat la spital

Un bărbat de 42 de ani a fost rănit și transportat la spital, după ce a fost implicat într-un accident rutier produs între mai multe autoturisme. Incidentul a avut loc pe DN14, la ieșirea din Slimnic spre Ruși. 

Potrivit autorităților, accidentul ar fi fost produs de un șofer de 23 de ani din Mureș care a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu două autoturisme conduse regulamentar de șoferi în vârstă de 44 și 41 de ani din Slimnic. Polițiștii rutieri sunt la fața locului și efectuează cercetări, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

La fața locului au intervenit două echipaje SMURD și autospeciala de transport victime multiple. Au fost evaluate medical șapte persoane, însă doar un bărbat de aproximativ 42 de ani a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Sibiu cu traumatism cranio-cerebral, a declarat slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgențe Sibiu.

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus