Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Tânăr reținut după ce a pretins că închiriază imobile în Sibiu și Șelimbăr. A strâns peste 7.600 de lei

Tânăr reținut după ce a pretins că închiriază imobile în Sibiu și Șelimbăr. A strâns peste 7.600 de lei

Un bărbat de 23 de ani din Hunedoara a fost reținut de polițiștii sibieni. Tânărul pretindea că deține mai multe imobile în Sibiu și Șelimbăr, primind mai multe sume de bani pe post de avans de închiriere de la oamenii interesați de locații.

Tânărul a fost reținut ieri, fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii a șapte infracțiuni de înșelăciune. În fapt, acesta este bănuit că, în perioada iulie – septembrie 2019, „prin postarea unor anunțuri fictive pe diverse site-uri de imobiliare și sub pretextul că deține mai multe imobile în municipiul Sibiu și în localitatea Șelimbăr, ar fi pretins și primit diverse sume de bani cu titlul de avans închiriere al imobilelor respective, bani pe care victimele îi depuneau direct într-un cont pe care presupusul autor îl oferea”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Prin acest mod de operare, hunedoreanul și-ar fi însușit suma de 7.670 de lei.

Bărbatul va fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu.

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

lili

Acum 4 ani

Ce prosti erau aia care au trimis bani de avans fara sa vada locuintele. Tara asta colcaie de prosti. Ptr fiecare prost exista cel putin un destept.
Raspunde

Isidor

Acum 4 ani

lasa, ca e destept hunedoreanul... pentru 7600 de lei, s-a ales cu dosar penal si reputatie patata. Cum schema asta de saracie fomista nu o va putea repeta fara sa ajunga dupa gratii, va descoperi in curand ca un cazier judiciar fara mentiuni este cerut de catre angajator...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus