Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

VIDEO-Șofer pe contrasens, în fața Shopping City

VIDEO-Șofer pe contrasens, în fața Shopping City

Un șofer a fost filmat de ceilalți participanți la trafic, zilele trecute, în timp ce se afla pe contrasens pe drumul național, la intrare în Sibiu.

Imaginile au fost surprinse în fața centrului comercial Shopping City Sibiu și arată cum șoferul în cauză a pătruns dincolo de separatoarele mediane și insistă să circule pe interzis, deși este atenționat că greșește.

Deși nu este primul caz de acest gen filmat în traficul sibian, reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu spun că nu pot interveni, întrucât fapta trebuie observată direct de polițist, conform legislației în domeniu. Mai mult decât atât, camera cu care a fost filmată scena nu este omologată, conform specificațiilor legislative.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

Marcu

Acum 4 ani

Ma intreba daca un astfel de sofer este filmat omorand un pieton tot asa se pune problema ca camera este neomologata?
Raspunde

asz

Acum 4 ani

Se simte prezenta politiei rutiere in trafic doar cu radarele. Priviti link-ul urmator: https://m.facebook.com/roumaniantruckdriver/videos/2542953055985476/?refsrc=https%3A%2F%2Fm.facebook.com%2F&_rdr Intrebare: De ce altii pot si noi nu? O sa spuneti ca legea e de vina. Dar legea o fac oamenii. Nu putem disciplina oamenii decat prin sanctiuni foarte drastice.
Raspunde

Sofer

Acum 4 ani

Aparatele foto folosite de politia locala la fotografierea masinilor parcate gresit si aparatele video sunt omologate conform specificațiilor legislative?? Doar intreb, dar nu cred.
Raspunde

politist la birou

Acum 4 ani

prosti sunt aia care se dau din calea lui. El e regele lor.
Raspunde

mihai

Acum 4 ani

Si nu s-a gasit nimeni sa se opreasca in fata lui si sa sune la 112? Dupa tot summit-ul UE sunt sigur ca exista vreo camera in zona, de la care pot fi verificate imaginile pe baza informatiei celui care a filmat (ziua si ora). Camerele alea sunt omologate
Raspunde

Legislatia Ciumei Pesediste

Acum 4 ani

Au dat legi impotriva camerelor, ca sa nu poata fi surprinsi ei la furat, in timpul lui Grindeanu. Ar trebui luat tot PSD-ul si judecat in grup, apoi aruncat in inchisori, cum faceau ei in 1950, pentru toate nenorocirile provocate.
Raspunde

lili

Acum 4 ani

Politie mai proasta ca in Romania nu gasesti. cand le ceri ajutorul nu intervin, daca le semnalezi probleme in trafic nu iau masuri. La ce mai avem nevoie de politie? (doar sa le platim pensii speciale).
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus