Luni,
20.05.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Prin programul Rabla se pot cumpăra si motociclete, începând din acest an

Prin programul Rabla se pot cumpăra si motociclete, începând din acest an

Ministrul Mediului Costel Alexe anunțat marți că românii vor putea achiziționa motocicletă cu vouchere le obținute la casarea unei mașini vechi prin programul  Rabla Clasic. Voucherul de casare va fi în valoare de 3500 de lei.

"Sperăm că vom satisface astfel dorința foarte mulți români care au așteptat această nouă introducere în program" a declarat Costel Alexandru la conferința de presă de astăzi de la ministerul Mediului, citat de Mediafax. Și în acest caz trebuie casată o mașină veche, iar prima va fi de 3500 RON.

Potrivit unui comunicat transmis de asociația motoADN  folosirea scuterelor sau a motocicletelor în deplasarea urbana are un impact pozitiv major asupra mediului : Astfel, un scuter/motocicletăcu motor termic este cu 20% mai puțin poluant față de o mașină electrică și cu 50% mai puțin poluantă față de o mașină cu motor termic. Trecerea de la mașina la scuter face ca timpii de staționare în trafic a mașinilor să scadă, astfel că se va reduce timpul de staționare cu motorul pornit.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus