Marţi,
21.03.2023
Cer Senin
Acum
9°C

PSD Sibiu provoacă ”Vă Vedem”: ”Mai sunteți ”câinii de pază” ai democrației, sau de fapt sunteți niște mielușei cumpărați?” Radu Vancu: ”Nu au înțeles nimic”

PSD Sibiu provoacă ”Vă Vedem”: ”Mai sunteți ”câinii de pază” ai democrației, sau de fapt sunteți niște mielușei cumpărați?” Radu Vancu: ”Nu au înțeles nimic”

Ordonanța prin care Guvernul Orban a propus o serie de modificări în sistemul de sănătate i-a determinat pe social-democrații sibieni să apeleze la comunitatea ”Vă Vedem” din Sibiu. ”Stimați membri ”Vă vedem” și ”Rezist” din Sibiu, ca urmare a lipsei voastre de reacție, se naște, în mod firesc, o întrebare simplă: mai sunteți ”câinii de pază” ai democrației, sau de fapt sunteți niște mielușei cumpărați, folosiți pentru a servi unor interese politice, ori sunteți pur și simplu niște ipocriți? Dacă cumva ați trăit undeva izolați în ultima săptămână, fără acces la mijloacele de informare, poate aveți o scuză. Și în acest caz vă informăm noi ce s-a întâmplat în tot acest timp: domnul Orban și doamna Turcan, împreună cu ”gașca” ce formează guvernul PNL, s-au întâlnit la ceas de seară să dea 25 de Ordonanțe de Urgență de Guvern și 31 de Hotărâri de Guvern. Aceste Ordonanțe de Urgență NU au fost puse în dezbatere publică, NU au avut nici măcar avizele direcțiilor de specialitate din cadrul ministerelor, și, în mod abuziv au fost aduși la sediul Guvernului, în toiul nopții, funcționarii publici din cadrul ministerelor care trebuiau să avizeze aceste acte, pentru a le semna pe genunchi”, scriu social-democrații în comunicat.

În opinia social-democraților prin aceste modificări se va ajunge la falimentul spitalelor de stat. ”Spitalele de stat vor fi împinse spre faliment, iar activitatea va fi preluată, treptat, de privații din sănătate, care urmăresc doar să facă profit pe spatele bolnavilor. Cine are bani va trăi, cine nu, va muri!”, susține PSD Sibiu în scrisoarea deschisă adresată comunității ”Vă vedem”.

Radu Vancu: ”Arată ce formă mentală au”

Unul din liderii comunității ”Vă Vedem”, Radu Vancu, spune că prin această scrisoare, social-democrații arată că nu au înțeles nimic din evenimentele politice desfășurate în România,  în ultimii ani. ”Mă emoționează să văd că ei, care au aplaudat ordonanțele date de guvernul lor prin care justiția era măcelărită, sunt dintr-o dată foarte îndrăgostiți de democrație. Asta arată că PSD Sibiu a învățat mult de la noi în această perioadă - însă nu suficient pentru a face și distincțiile necesare. Noi am reacționat recent, de pildă, atunci când am văzut că riscăm ratarea procedurii de înscriere a sitului Roșia Montană în lista patrimoniului mondial UNESCO. Am fi reacționat împotriva ordonanțelor PNL dacă ele ar fi amenințat ordinea de drept din România. Și vom reacționa la fel ori de câte ori vom crede că există riscul ca anumite linii roșii să fie trecute.

În plus, văzând că PSD Sibiu crede că noi putem reacționa ca o armată la îndemnul unui partid politic, mi-e teamă că nu au înțeles nimic. Câtă vreme am stat sub geamurile lor, nici un partid politic nu și-a permis să ne ceară să reacționăm într-un fel sau altul. Dacă ei cred că pot face asta acum, se înșală - și arată ce formă mentală au. Libertatea e, pentru ei, un cuvânt gol de orice conținut”, susține Radu Vancu.

Scriitorul a explicat diferențele dintre Ordonanța 13, dată de Guvernul PSD și cele 25 de ordonanțe de urgență eliberate de Guvernul Orban. ”Acea ordonanță 13 care ne-a scos pe noi în stradă împotriva PSD afecta statul de drept - și, în cele din urmă, toată arhitectura democratică a României. Sloganul ”Noaptea ca hoții” a apărut ca urmare a faptului că ordonanța PSD a fost dată într-adevăr noaptea - dar de niște hoți care încercau să furnizeze imunitate juridică pentru alți hoți. În ce privește ordonanțele PNL, situația e diferită. Pot spune că este, într-adevăr, revoltător ca principiu acest abuz de ordonanțe de urgențe; aș aminti că noi, în ”agorele” noastre de la Vă vedem din Sibiu, chiar am spus deseori că ne-am dori ca acestea să fie scoase cu totul din Constituție. Este revoltător să vezi 25 de ordonanțe de urgență date pe picior, noaptea. Dar, pe de altă parte, ele urmăreau reglementări legate de alegerile anticipate, urmăreau așadar echilibrarea reprezentării democratice în România.  Mai era ordonanța pe sănătate - însă eu am văzut acolo intenția guvernului de a lăsa pacientului posibilitatea de a alege să fie tratat într-un spital de stat sau altul privat. Am văzut recent cum o pacientă a decedat în secția de urgență a unui spital public și îmi doresc ca acest lucru să nu se mai repete în România”, a mai spus Radu Vancu.

 

COMUNICATUL PSD SIBIU:

SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE ”#REZIST” ȘI ”VĂ VEDEM DIN SIBIU”

25 de ordonanțe de Urgență date ”noaptea ca hoții” de către membrii Guvenului PNL. Reprezentații ”societății civile” și ai ONG-urilor din Sibiu, NICIO REACȚIE!

 

Motto: ”Trebuie să ai garanția că nu te culci sănătos și te trezești mort” – Raluca Turcan, 2019, declarație făcută din puțul gândirii, la sediul Guvernului.

 

Stimați membri ”Vă vedem” și ”Rezist” din Sibiu, ca urmare a lipsei voastre de reacție, se naște, în mod firesc, o întrebare simplă: mai sunteți ”câinii de pază” ai democrației, sau de fapt sunteți niște mielușei cumpărați, folosiți pentru a servi unor interese politice, ori sunteți pur și simplu niște ipocriți?

Dacă cumva ați trăit undeva izolați în ultima săptămână, fără acces la mijloacele de informare, poate aveți o scuză. Și în acest caz vă informăm noi ce s-a întâmplat în tot acest timp: domnul Orban și doamna Turcan, împreună cu ”gașca” ce formează guvernul PNL, s-au întâlnit la ceas de seară să dea 25 de Ordonanțe de Urgență de Guvern și 31 de Hotărâri de Guvern. Aceste Ordonanțe de Urgență NU au fost puse în dezbatere publică, NU au avut nici măcar avizele direcțiilor de specialitate din cadrul ministerelor, și, în mod abuziv au fost aduși la sediul Guvernului, în toiul nopții, funcționarii publici din cadrul ministerelor care trebuiau să avizeze aceste acte, pentru a le semna pe genunchi.

După ce au făcut presiuni asupra funcționarilor publici din ministere și au obținut semnăturile acestora, membrii Guvernului Orban au aprobat Ordonanțele de Urgență, deși mai aveau nevoie, în mod obligatoriu, de avizul Consiliului Economic și Social (CES) și de cel al Consiliului Legislativ, două instituții fără de care nu se poate promova nicio Ordonanță de Urgență. De la Revoluție încoace niciun Guvern nu și-a permis să facă un abuz atât de mare și să încalce atât de flagrant legislația și Constituția. ATENȚIE! O Ordonanță de Urgență are puterea unei legi și poate reglementa activitatea dintr-un întreg domeniu.

Dar, se pare că, pentru domniile voastre, toate aceste aceste fapte nu reprezintă abuzuri sau derapaje antidemocratice, din moment ce ați stat liniștiți, fără a lua atitudine împotriva lor!

Totuși, dacă în cele din urmă vă veți trezi și veți ”vizita” sediul PNL Sibiu, nu doar pentru a bea un ceai cald, așa cum ați făcut până acum, poate îi veți întreba și de Sănătate. Dar nu de sănătatea membrilor PNL, ci despre Ordonața pe Sănătate, prin care sunt redirecționați banii, și așa puțini, de la Spitalul Județean de Urgență Sibiu și de la alte spitale de stat din Sibiu și din toată țara, unde pacienții sunt tratați în mod gratuit, către privați. Bineînțeles că, pe lângă banii primiți de la Casa de Asigurări de Sănătate, privații din sănătate vor percepe și alte taxe. Astfel, de exemplu, dacă pacientul trebuie internat, cu siguranță va plăti taxa de confort (cazare), fapt confirmat și de Președinta Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, tot o sibiancă, membră PNL Sibiu, venită odată cu Guvernul Orban. Și exemplele pot continua în sensul acesta. Cu alte cuvinte, spitalele de stat vor fi împinse spre faliment, iar activitatea va fi preluată, treptat, de privații din sănătate, care urmăresc doar să facă profit pe spatele bolnavilor. Cine are bani va trăi, cine nu, va muri!

Stimați protestatari, poate pe noi nu ne credeți când vă spunem toate acestea. În consecință, vă învităm să urmăriți luările de cuvânt ale domnului doctor Raed Arafat, care explică mult mai bine acest atentat la sănătatea românilor, pus la cale de PNL prin intermediul doamnei Turcan și al ministrului Sănătății, Victor Costache, doi peneliști sibieni de frunte.

Dacă aveți un sentiment de déjà-vu pe această temă, vă aducem aminte că doamna Turcan și toată gașca din PNL Sibiu au fost membri PDL de frunte atunci când Băsescu și Boc au mai încercat odată să dea acest tun în Sănătate, vrând chiar să-l excludă din sistem pe doctorul Arafat, motiv pentru care românii au ieșit atunci în stradă, iar epoca PDL-ului a luat sfârșit. Acum doamna Turcan și gașca au trecut la PNL și-au uns ministru al Sănătății și decidenții din sistemul de sănătate, toți foști membri PDL Sibiu, acum membri PNL Sibiu, și încearcă să facă exact același lucru, profitând din plin de lașitatea sau obediența dumneavoastră.

Nici mailul ministrului Sănătății, Costache, trimis către secretarul de stat din cadrul ministerului, în care se spune clar că proiectul a fost rescris de către ”prietenii noștri”, nu vă ridică niciun semn de întrebare, măcar cine sunt acești prieteni din afara ministerului, care au interese ca banii să fie transferați de la stat către privat?

Suntem curioși cum vă vor vedea de acum încolo sibienii: apărători ai democrației sau apărători ai intereselor PNL-USR, pentru că USR a votat acest guvern și susține abuzurile Guvernului PNL.

 

Biroul de Presă al PSD Sibiu

 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

63 comentarii

Nelu

Acum 3 ani

DA MAI VANCULE 25 DE ORDONANTE NU SUNT DE AJUNS PT TINE. PROBABIL PT CA SUNT DATE DE PNL. CA MUTA BANII DE LA STAT LA PRIVAT SI SUFERA PACIENTUL NU E PROBLEMA. CA SCHIMBA NU AVEAU AVIZE SI APROBARI DE LA INSTITUTII NU CONTEAZA , PT CA E PNL ! MARI SLUGI SUNTETI
Raspunde

poet si critic

Acum 3 ani

Nu putem fi toti inteligenti ca tine, Radule1 mai vezi-ti si de poeze, lasa politichia. mai stii ce-a patit Goga cand a intrat in politica?
Raspunde

Petre

Acum 3 ani

Cu ce anume sufera pacientul cand ii este data posibilitatea sa aiba acces la tratament decontat de casa de sanatate, unde de altfel plateste contributii, atat in spitalul public cat si in cel privat? Concurenta e atrage dupa sine dezvoltare, monopolul coruptie si abuz.
Raspunde

Sibian SB

Acum 3 ani

În politica se stie, intra numai jegurile. Oameni care vor repede bani si relatii, vor sa se îmbogățească rapid si asa e ceva mai usor. In psd, pe langa aceste atribute, mai sunt si altele, in special analfabetismul. Asa ca ce pretenții aveti de la psd sibiu, trif si altii de acolo? Disperarea e mare la ei, se îndreaptă spre prăbușire grava in Sibiu si in Romania, in scurt timp. E momentul ca psd sa dispara sau sa ajunga la maxim 4% national, iar România sa inceapa sa se dezvolte asa cum Polonia, Cehia, Ungaria si altele o fac, iar noi am ramas de caruta cu saracia de Bulgaria (jumate cat noi la tot). Jos mafia psd!!
Raspunde

l///

Acum 3 ani

Cand spui jeguri cred ca incluzi si alte partide nu doar PSD-ul! Crezi ca liberalii sunt fecioare neprihanite?
Raspunde

LIVIU

Acum 3 ani

Daca facea PSD asa ceva, behaiati toti in piata. Daca e PNL ii aplaudati si sunteti deontologi. Greata.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ionut Schuster

Acum 3 ani

Noi nu suntem la cheremul pesedeului, sa fie clar! Miscarea noastra nu tine cu nimeni din spectrul politic, daca nu e antipesede! Cum sa vii sa ceri sa se respecte aceleasi principii de bun simt, cand stii ca noi suntem antipesede si atat? Cat tupeu aveti sa veniti sa cereti principii sau integritate de la gruparea noastra, pesedistilor?!
Raspunde

Vasile von Vasile

Acum 3 ani

nomal, c..., cum să ceară cineva principii sau integritate de la voi? păi nu sunteți voi câinii de pază ai democrației (cu accent pe câini)? doar n-o să mușcați mâna care a v-a scimbat coaja de păine uscată aruncată de PSD cu ciolanul gras de la PNL...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

CHE GUEVARA

Acum 3 ani

Dupa cum afirma liderii PSD ACESTIA VOR BINELE ROMANILOR.Dar noi ROMANII NU VREM SA-L DAM NICIODATA . MAI BINE MORT DECAT PSD-IST!
Raspunde

Vasile von Vasile

Acum 3 ani

hai că-ți pregătim pomana... facem noi cinste...
Raspunde

@Nelutu Tichindelean

Acum 3 ani

Tichindelene, chiar ti-au spalat creierii vavedem!
Raspunde

Un sibian vero

Acum 3 ani

Draga Radu Vancu , ca sa dau si eu cu dreptul in stangu... in virtutea dreptului si al meu la replica...In primul rand sa ma exprim clar si fara echivoc ca nu tin cu PSD-ul, nu am tinut, nu tin si nu voi tine vreo data cu ei, dar referitor la argumentul pe care il preaslavesti ca psd-isti au macelarit justitia, iti dau dreptate dar aici era vb de sanatate!!!Din pacate de data asta psd-istii au dreptate chiar daca o fac sub o forma perversa de publicitate electorala!!!Trebuie sa va reamintesc ca la baza unei societati dezvoltate sta sanatatea si educatia(rezultatele nu le vezi imediat ca la telejustitia din tara asta, ci in zeci de ani, vezi tarile nordice) ?!?!Pe nimeni nu intereseaza actul de justitie cand e suspect de cancer sau tumora etc!!!Din pacate insa PNL-ul nou(PNL+PDL) sau PDL au avut antecedente tot pe aceste doua teme. Sa va aduc aminte cand guvernul Boc a desfintat si comasat unitati spitalicesti de pe tot judetul mai aveam doar 3 unitati in afara municipiului judetului?!?!Sa va aduc aminte de exodul medicilor, (si nu numai...personal medical, dar si profesori si tineri) care au luat drumul pribegiei peste hotare in perioda Basescu si Boc?!De au ajuns suplinitori fara examen sa predea la clase sau sa fie acceptati ca profesor/educator persoane care luau 6(ca asta era nota minima de trecere la examen)? si personal medical (asist medic si infirmiere)sa plece la ingrijit batrani in azile si pana la medici in clinice private din strainatate?! In care colegii ramasi in unitatiile spitalicesti sa aiba ore suplimenatre inumane si sa moara de obosela si pe salarii de mizerie ca unii ca dumneata sa aiba asigurata conditiile de sanantate ca sa poti sa isi zbieri ofurile cu justitia in strada?Te intreb ce este mai important pt tine maieul sau camasa ?Da sunt multe"caramizi" importante in acest zid numit societate moderna dar din pacate am dovedit cu totii ca nu avem capacitatea si capabilitatea sa avem grija de toate deodata, de aceea e important sa ne asiguram de baza prima data si dupa ce avem o baza sanatoasa pornim sa construim...nu sa peticim(ca sa citez un clasic in viata...sa nu fim doar pompieri de serviciu...ci constructori/arhitecti pt cei ce ne vor urma) .Si ca sa inchei......da de ce nu amintiti ca va deranjeaza ordonanta prin care se sterge o amneda data bancii Reiffeisen de catre o institutie a statului de drept ...amenda ce intra la bugetul de stat si care poate merge tot in acoperirea de gauri fiscal/bugetare cum ar fi alocatia copiilor?!!? Multumesc
Raspunde

Mihai

Acum 3 ani

Pai cum sa pomenească hastagistii de raiffeisen, cand președintele austriac iesea cot la cot cu ei in strada?
Raspunde

Ghe

Acum 3 ani

Ce jenant, marii protestatari care cereau in Agora sa nu se mai dea OUG. Acum aplauda PNL dupa 25 de OUG date intr-o noapte. Nu va e rusine ?
Raspunde

Bravo PSD

Acum 3 ani

Touche, dragi rezistenti! Cand idolii vostri o comit rau de tot si pun in pericol integritatea sistemelor de stat prin cedarea lor deliberata catre privatii de casa, aplaudati si sunteti multumiti. Doamne fereste sa se atinga cineva de clinicile voastre private si mai ales de bancile atat de dragi voua!
Raspunde

#ipocritul

Acum 3 ani

Cred ca vancu si-a gasit de lucru.. asa ca nu-l asteptati la proteste.
Raspunde

livache

Acum 3 ani

cred ca are o comanda serioasa de traduceri de la Humanitas...
Raspunde

Munteanu

Acum 1 an

I-au publicat lui Vancu un nou jurnal... o fi factura?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Zinco

Acum 3 ani

Gata, au lansat articolul, si-au chemat membrii din filiala sa comenteze, doar-doar se creeaza simpatia publicului pentru PSD Sibiu. Stati cuminti, copii, vedem in campania de locale ce va vor auzi urechile. De fapt, in afara de internet, nici nu mai aveti curaj sa va aratati prin Sibiu.
Raspunde

@Nelutu Tichindelean

Acum 3 ani

Destul ca esti tu! S-a inteles totul!
Raspunde

Ghe

Acum 3 ani

Vancule si dragi domni protestatari doar in fata sediului PSD,...in fata sediului PNL doar bautori ce ceai, si Raed Arafat e un prost in ochii vostri ? Raed Arafat a afirmat clar ca dl ministru Costache - PNL, apara interesele unor smecheri si pune pe butuci sistemul de sanatate!
Raspunde

VANCU = ZERO BARAT

Acum 3 ani

Vancule, esti cel mai mare ipocrit despre care am auzit. Ai procent din privatizarea sanatatii? Pentru mine, faptul ca ai stat, impreuna cu acolitii tai, in fata psd, atata timp, si acum cand larvele peneliste vor sa privatizeze sanatatea , te ascunzi, reiau, ptr mine inseamna ce javra ordinara esti! VANCU = ZERO BARAT
Raspunde

Mihai

Acum 3 ani

Jenant raspuns....absolut penibil... Mai bine tăcea din gură...
Raspunde

Dragos

Acum 3 ani

Nu mai e nici pesedeu ce era odata. Le-a luat o saptamana sa scrie ceva despre va vedem. Poate a durat mult la corectare?
Raspunde

Cetatean

Acum 3 ani

Buna ziua, eu cred ca Vancu asta va ajunge si el cat de curand la cabinetul doamnei Turcan. Prea a lins si a pupat atatea luni, nu poate fi degeaba doar ca ii place lui democratia si statul de drept, atentie nu cel degeaba. Nu e in stare sa recunoasca ca ok PSDul e vai de mama lor, corupti si incompetenti, asta stim si noi dar si deontologii de la PNL au comis-o urat. In rest numai bine si ii uram dlui Vancu mult succes in viitoarele structuri PNL si nu suntem toti prosti, unii INTELEGEM MAI MULT DECAT CREDE EL.
Raspunde

@ Mihai

Acum 3 ani

Da Mihai, tu nu l-ai vazut pe Vancu si pe smecherii care incercau sa manipuleze sibienii? Ffff slab si subtire omul in toate actiunile lui, dar trebuie sa recunoastem a reusit sa ii prosteasca pe unii pana la un anumit moment dat. Acum si-a dat arama pe fata!
Raspunde

zzz

Acum 3 ani

bravo, Bogdan, ai pus punctul pe tz... asteptam cu interes sa ne anunti cand ti-ai luat si tu primul job din viata ta.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sibian

Acum 3 ani

Au ieșit la înaintare toți Ghe, Nelu și alți pupincuristi mâncatori din haznaua PSD-isti. Ce nu înțeleg acești microbi ca noi aprobam deratizarea cu Domestos-ul PNL a acestei pandemii numita PSD.
Raspunde

////

Acum 3 ani

pandemie va va da curand PNL prin onor ministru Costache!
Raspunde

@ PSD-isti

Acum 3 ani

Sa mearga PSD-istii la spital la stat in Slatina: https://www.hotnews.ro/stiri-sanatate-23656633-fotogalerie-imagini-cosmar-din-policlinica-din-slatina-medicii-plang-autoritatile-locale-amana-renovarea-nu-lasa-nici-schimbe-starea-cladirii.htm SI NU ca Ponta la privat in Turcia.
Raspunde

@@ Che Guevara

Acum 3 ani

Atunci ce sa iti spun, sa ti se indeplineasca dorinta ! Daca tu iti doresti atat de mult !
Raspunde

Vasile von Vasile

Acum 3 ani

da' nea apostol unde ie? gata, s-a lăsat de protestariat?
Raspunde

Vasile von Vasile

Acum 3 ani

baba vanga zice că gubernu ' orban2 o să treacă în parlament după care o să cadă și ăsta la următoarea moțiune de cenzură sau la asumarea răspunderii parlamentare pentru alea 25 de OUG. la fel cu orban3, 4, etc... asta pentru că PSD nu vrea să cedeze majoritatea parlamentară și nu or să-i de motiv lu' iohannis 6 case (apropo, mai sunt 6?) să dizolve parlamentu'. iar don werner o să îl tot numească pe orban prim-ministru.
Raspunde

Mihai

Acum 3 ani

Tare curios sunt, care ar fi fost reacția acestei clici de hastagisti, daca fix aceleasi ordonanțe erau date de guvern PSD??? Probabil ca se legau cu lanturile de garduri, intrau in greva foamei... Dar daca au dat ordonanțele sica mandolina cu plasticata turcana, e ok... Sa va fie rusine nesimțitilor hastagisti tradatori ce sunteți...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ghită Pristanda

Acum 3 ani

Bă Mihăitză, nu vrei tu să te saturi cu rahatul servit de PSD și să ne mai scutești? Comuniștilor, marș afară, ne-am săturat de voi!
Raspunde

Doru

Acum 3 ani

Ce paradox traim noi aici... Nimeni nu e de acord cu acest stimabil, nimeni nu e de acord cu ce-a facut Sica Mandolina, DAR TOTI II VOTATI. Inteleg ca toti votati impotriva cuiva, nu pentru cineva, dar chiar asa? Asta nu mai e naivitate, e mai rau... Daca eu am de votat intre 2 hoti principali, plus niste lingai mici, care ies din ecuatie, oare pe cine sa votez?? Pe niste hoti ordinari, sau pe niste hoti care ma iau de prost?? Eu ii votez impotriva hotilor care ma iau de prost. Vreti sa va dau un exemplu?? Fiica lui Cazan iesea la proteste, era mare #rezistenta. Pan-a pus-o Grindeanu (WTF???) ceva consiliera pe la ANCOM. Dup-aia s-o linistit. Peste 10 ani, cand va prelua stafeta de la tac-su, va veni sa ne ceara votul. O votati??
Raspunde

CT_ZEN

Acum 3 ani

Cred ca e clar pentru toata lumea dupa doar 3 luni de guvernare care este scopul PNL-ului (doar cei saraci cu duhul grav de tot nu inteleg). Daca mai vor, sibienii pot sa voteze in continuare cu ei si la urmatoarele alegeri. Dar dupaia sa nu ii mai vad cum se vaita ca cei din articolul de mai sus (si ei in marea lor majoritate au votat probabil cu PNL). Votati cu PNL si USR, va meritati soarta. Asta e realitatea, cand o sa va roada foamea sa mestecati un slogan cu Justitie, stat de drept si UE.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Eu

Acum 3 ani

Bah frate au iesit pusedistii la atac in numar mare! Is pe postul de a pierde ciolanul...sunt disperati! Cate spitale private sunt in judetul Sibiu bai papagalilor? Ce aberatii scrieti, mai mari ca tot clanul vostru! Mars la paie!
Raspunde

////

Acum 3 ani

Mars tu la ciolanul gras! (Mai este de ros?)
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Vivi Dragan

Acum 3 ani

Se pare ca PSD Sibiu a dat de bani ca au inceput sa se vada postacii care la un moment dat disparusera. Iar pentru domnul Vancu chiar va asteptati de la Trif si compania sa priceapa ceva inseamna ca sunteti naiv rau.
Raspunde

Vasile von Vasile

Acum 3 ani

postacii psd iau bani de la psd, postacii pnl iau bani de la pnl. care-i problema? Aceeași Mărie cu altă pălărie.
Raspunde

@@@

Acum 3 ani

Poate o fi la instructaj sau la reciclare...
Raspunde

kokos

Acum 3 ani

Bogdanel asta si-a facut vreo 10-15 adrese de mail si posteaza aceleasi lucruri sub numele de ghe , liviu , ghita ,mihai ,nelu , etc. Chestia asta am observat-o acum vreo saptamana cand a aparut articolul cu maretele realizari ale lui trifulet la min. Turismului(crestrea nr. de turisti cu bani de la buget) . Nu tine bogdanele , las-o jos ca macane , ne vedem la alegeri si acolo o sa ti-o iei rau de tot in freza .
Raspunde

Cozma

Acum 3 ani

Normal că PSD nu își dorește o descentralizare a cât mai multor instituții care consumă resurse financiare nelimitate. Practic nu își doresc concurența elementelor prin care asa poate beneficia de anumite câștiguri, prin diferite contracte. Din punctul meu de vedere, mizeriile Pedediste locale, nu reprezintă vocea angajaților din sănătate ci reprezintă în continuare vocea hoților. Domnilor "mizerii" faceți o analogie cu situația în care centrele de dializă privată au beneficiat de o "mișcare" asemănătoare iar acum câteva mii de pacienți beneficiază de condiții foarte bune în toată țara.
Raspunde

Jan

Acum 3 ani

VA VEDEM s au terminat bani ce va tineau in strada s au ati vazut prostia PNL care este pusa in fruntea tari acuma.... constienti santei ati fost lucrati ptr a sustine DEMOCRATIA..asta javra ...D le VANCU sustineti mereu doar prostii privind iesirile de candva iar acum cu atatea ordonante date ca hoti de organ nu era nevoie sa protestati fiindca acume este democratia restaurata cum a dorit Lalaul sibiului
Raspunde

Vasile von Vasile

Acum 3 ani

nu ai nevoie de o adresă validă ca să postezi pe TS...
Raspunde

Klaus

Acum 3 ani

Radu Vancu! Este un bun traducator(L-a tradus decent pe Ezra Pound , ) un scriitor mediocru dar un caracter slab care a ales calea usoara spre succes amestecand literatura cu politica luand binenteles exemplul altor scriitori (mediocri)occidentali ,si nu numai , gen Hertha Muller. Il cunosc personal , un tip igienic, citit dar superficial , tipic pentru ceea ce Maiorescu a definit formele fara fond occidentale . Ceea ce nu intelege domnul Vancu este ca politica nu este nici morala, nici etica ci mai degraba o arta a compromisului , a posibilului. Fireste ca e ridicol sa te declari un Soljenitin al Romaniei, sa faci pe disidentul cand ai o leafa superbuna la ULBS si traiesti intr-o societate democratica si libera.
Raspunde

////

Acum 3 ani

Plus o leafa faina de la revista Transilvania , leafa ce nu se justifica pt. ca revista se scrie singura cu articolele prietenilor lui Vancu si Varga...
Raspunde

Popa

Acum 1 an

Acum vreo 3 ani, apare un anunt pt. concurs de redactor la revista Transilvania: 2 posturi. Mare bucurie pe unii. Repede sa se inscrie, sa se apuce de invatat. Cand colo, posturile erau cu dedicatie: unul pt. Vancu, celalalt pt. Varga. Ei, si pe urma ne dau lectii de moralitate si democratie!
Raspunde

Munteanu

Acum 1 an

Asa e! Toti mofluzii, toti prietenarii celor doi publica in Transilvania! De astia doi nu scapam curand!
Raspunde

Zinco

Acum 3 ani

Ce desfasurare de PSD-isti aici! De cand au fost scosi din institutiile statului, se pare ca au timp si mai mult sa stea la postarile de pe net. Partea distractiva este sa vezi ce sechele le-a lasat miscarea "Va vedem" celor de la PSD Sibiu. I-au facut de ras in toata tara. Se uitau aia de la PSD Teleorman la argatii lui Trif si le ziceau "Bai prostalailor, pai voi nu puteti tine populatia sub control ca la noi?!" Si stati ca nu s-a terminat. Decontul pentru PSD Sibiu vine la alegeri. Va fi tare simpatic!
Raspunde

Republica Teleormăneană România

Acum 3 ani

Indiferent dacă „Vă vedem” și #Rezist se dovedesc a fi niște personaje motivate politic, sunt o expresie a voinței societății civile sau sunt agenți ruși/ sorosiști/ americani/ reptilieni/ etc. , pedofili, criminali sau orice altceva vreți voi asta NU vă disculpă pe voi! Tot o grupare infracțională organizată rămâneți, tot ați susținut infractori dovediți la conducerea tării, ați organizat represalii violente impotriva manifestanților, ați încercat modificarea legilor țării în interese proprii și în detrimentul cetățenilor, ați căpușat până la distrugere obiective sociale și economice strategice ale țării (Sănătatea, Învâtâmântul, Asistență Socială, Romtelecom, CFR, Poșta, Hidroelectrica, Rafo, Rompetrol, etc.) și câte și mai câte. Și nu, nu au fost „alți copii, de la alte blocuri” voi și părinții voștri ați făcut sau i-ați susținut pe cei care au făcut toate astea!
Raspunde

Contra

Acum 1 an

Adica sa fure si PNL-istii, daca au furat PSD-istii. Ce, ei sunt mai fraieri?! Proasta gandire aveti, mai rezistilor si clarvazatorilor din Sibiu!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Andrei

Acum 3 ani

1. Când în vreun spital de stat o să stau singur în salon, dotat cu baie proprie, aer condiționat TV și birou; 2.Când în vreun spital de stat o să am posibilitatea să merg la piscină să înot pt a mă relaxa; 3. Când în vreun spital de stat o să am posibilitatea ca în perioadele de aer liber să pot juca tenis, baschet sau fotbal în curtea spitalului (sau de ce nu, echitație?) 4. Când în vreun spital de stat femeia va putea să nască în apă, și nu cu îndemnuri pentru vite, Abia atunci să faceți gură. Până atunci, hai cu privatul!!
Raspunde

2cents

Acum 3 ani

Cand vei fi singur pe lume probabil ca vei avea tot ceea ce iti doresti aici... Pun pariu ca ai si sânge albastru la cat de buricu' pamantului te crezi.
Raspunde

Gigi contra

Acum 1 an

Prietene cand vei putea face toate astea intr-un singur loc inseamna ca vei fi in concediu, nu bolnav in spital! Ce idei pe unii! Te-ai gandit mult? Vreau un spital in care sa fiu tratat omeneste, sa ma fac bine! De inotat voi inota dupa ce ma insanatosesc!
Raspunde

De la Moscova

Acum 3 ani

Star Works SRL, firma d-lui Stanciu Cătălin, președintele organizației municipale Sibiu a Partidului Social Democrat își plătește toate contribuțiile pentru persoanele detașate in UE. Poate ar trebui verificate de Administrația Financiară Sibiu pentru a se vedea cum au fost plătite contribuțiile pentru persoanele detașate, sau și asta s-a îmbogățit prin eludarea legii, o practica PSD-iată!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus