Vineri,
20.05.2022
Acum
0°C

TSTV cu Adrian Bibu: Îmi mențin intenția de a candida la Primăria Sibiu

TSTV cu Adrian Bibu: Îmi mențin intenția de a candida la Primăria Sibiu

Invitat în studioul Turnul Sfatului TV, consilierul local și directorul Sălii Transilvania, Adrian Bibu, a declarat că este hotărât să candideze din partea PNL la Primăria Sibiu.

”La noi în Ardeal vorba-i vorbă. Dacă am declarat că îmi doresc să candidez eu îmi mențin această dorință. În data de 15 noiembrie 2018 eu mi-am depus această intenție la Partidul Național Liberal. Rămâne de văzut ce se va întâmpla. Candidatura se decide în cadrul partidului, este un proces normal. În acest moment eu nu știu dacă mai sunt alții care își doresc să candideze. Sănătos așa ar fi”, a declarat Adrian Bibu.

Întreaga emisiune poate fi urmărită mai jos. În afara candidaturii am mai discutat despre modificările la Sala Transilvania, investițiile planificate pe anul 2020 și multe altele.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

9 comentarii

////

Acum 2 ani

Succes! poate ne scapati de alte belele!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

proton

Acum 2 ani

WoW.... abia astept sa fie puse mai mullte bariere in Sibiu sa ne taxezi la buzunare. Daca vrei voturi, fa primul pas si renunta la bariera de la sala Transilvania.
Raspunde

Silviu

Acum 2 ani

Si asa aia plini de bani parcheaza pe trotuarele si locurile gratis din jur.Cand o sa intelegeti ca nimic nu este gratis?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sile

Acum 2 ani

Un baiat alaturi de care am copilarit si care si-a gasit un rost in viata! Ii doresc sa aibe cat mai multe realizari poate chiar si din functia de primar al Sibiului, un oras pe care stiu ca il iubeste din suflet!
Raspunde

Paul

Acum 2 ani

Fripturistu' asta a acceptat sa fie de rasul sibienilor la alegerile locale ( la fel si Pop la alegerile anterioare) doar de dragul de a prinde un loc "caldut" in administratia locala sau de ce nu, chiar in cea centrala....Asta -i "blatul" la nivel local intre PNL si FDGR. Sa fim seriosi: ce sa caute unul ca asta la Primaria Sibiu????? Dar na, trebuia si o carne de tun ptr tanti Fodor!!!!
Raspunde

statul defect

Acum 2 ani

mi-as dorii de la dumneavoastră sa o luam "pas cu pas"...primii patru - sa nu mai vedem blocuri/case de pe care cade tencuiala si sa se respecte un plan urbanistic zonal ( culori,amenajare ) si sa scapam in TOT SIBIUL...de cablurile de pe stapli....nu in ultimul rand fara străzi de pamant si nu uitati de centura de sud
Raspunde

........

Acum 2 ani

Succes!
Raspunde

Klaus

Acum 2 ani

Tribunele mobile erau si dinainte sa vina Bibu la Transilvania. Poate ne explica si pe ce cheltuie peste 1 milion de euro pentru autorizatie ISU.
Raspunde

Cosmo

Acum 2 ani

..mai bine ia-te de mana cu turcana si aruncati-va in cibin. Sunteti doar foarte putin mai sus ca trif, tot nulitati fara inteligenta necesara unui asemenea post. Asta e... a mai venit si USR cu mielul ala... halal personaje, toti o apa si-un pamant.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus