Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Șofer rănit după ce a intrat în depășire cu viteză prea mare. A ieșit cu mașina în decor

Șofer rănit după ce a intrat în depășire cu viteză prea mare. A ieșit cu mașina în decor

Un bărbat de 31 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a efectuat o depășire cu viteză excesivă și a ieșit cu mașina în decor.

Accidentul a avut loc pe DN 14, la ieșire din Copșa Mică. Șoferul de 31 de ani, localnic, „pe fondul vitezei excesive în timpul efectuării unei depășiri în timp ce conducea un autoturism spre Mediaș, derapează, pierde controlul direcției de deplasare și iese în afara carosabilului”, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Bărbatul era singur în autoturism și va fi transportat la spital, conștient.

Traficul este îngreunat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1547

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

2cents

Acum 4 ani

"Bărbatul era singur în autoturism și va fi transportat la spital, conștient." - A doua prezumtie ("constient"), nu este chiar atat de certa ca prima
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus