Luni,
26.09.2022
Partial Noros
Acum
21°C

Cumpărați mărțișoare de la Crucea Roșie pentru a susține proiectele umanitare ale asociației

Cumpărați mărțișoare de la Crucea Roșie pentru a susține proiectele umanitare ale asociației

Angajații și voluntarii de la Crucea Roșie Sibiu au început deja confecționarea mărțișoarelor. Prin achiziționarea lor puteți susține proiectele umanitare pe care Crucea Roșie le desfășoară la Sibiu, cele mai noi proiecte fiind Centrul EGAL pentru copii (afterschool social pentru copii defavorizați), Banca de Sănătate (colectă și distribuție de medicamente pentru persoanele vulnerabile), dar și Grupul de Suport și Terapie pentru Dependenți.

"Avem o tradiție de mai bine de 7 ani în realizarea mărțișoarelor manuale, din materiale reciclabile. Toată lumea participă la această acțiune, de la voluntarii cei mai tineri, până la pensionarii din cadrul Clubului de Aur dar și angajații de la birou. Conceptul de anul acesta este unul care are ca protagoniste motivele florale: flori naturale, presate și lipite apoi pe suport de lut, flori pictate manual pe suport de lemn de brad sau de alun, dar și flori realizate din fimo. Fiecare mărțișor e prins pe un suport de carton cu sigla ”Atelierul de Creație al Crucii Roșii Sibiu” și apoi împachetat în coșulețe confecționate din pagini de ziare sau reviste", transmite Raluca Morar, director Crucea Roșie Sibiu.

martisoare crucea rosie (2)

Comenzile speciale se înregistrează la sediul din strada Nicoale Bălcescu nr, 6 (de luni până vineri între orele 10.00 - 16.00) sau la Magazinul de Fapte Bune, de pe strada Avram Iancu nr. 2 (de luni până vineri între orele 13.00 - 19.00).

Pentru alte detalii puteți suna la numărul de telefon 0269 217 646, iar  în perioada 25 februarie - 1 martie, mărțișoarele le puteți găsi pe zona pietonală Nicolae Bălcescu, alături de alți comercianți.

martisoare crucea rosie (1)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus