Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

IȘJ Sibiu: Cursurile unei clase suspendate și peste 2.200 de cazuri de viroză

IȘJ Sibiu: Cursurile unei clase suspendate și peste 2.200 de cazuri de viroză

Peste 120 de cazuri de suspiciune de gripă și peste 2.200 de cazuri de viroze în instituțiile de învățământ din județul Sibiu sunt anunțate de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sibiu. Continuă centralizarea îmbolnăvirilor din instituțiile școlare sibiene. Potrivit ultimelor date trimise de reprezentanții IȘJ se înregistrează, în rândul elevilor, 125 de cazuri cu suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă, și 2.215 de cazuri de viroză. „Cursurile rămân suspendate în perioada 18 – 19 februarie la clasa I C de la Colegiul Național Octavian Goga Sibiu deoarece 4 elevi au fost confirmați cu suspiciune de gripă la testul rapid, 30 de elevi fiind afectați de această decizie”, transmite inspectorul Constantin Dincă, purtător de cuvânt IȘJ.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

miki maus

Acum 4 ani

de ce ar fi acest titlu si acest subiect la categoria Sport?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus