Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Mașină răsturnată în afara drumului, pe DN14. O femeie a fost rănită

Mașină răsturnată în afara drumului, pe DN14. O femeie a fost rănită

O mașină s-a răsturnat în afara părții carosabile, în această dimineață, pe DN14, în localitatea Brateiu. O femeie a fost transportată la spital.

Din primele cercetări, un șofer de 53 de ani din Ațel care circula pe direcția Sighisoara - Mediaș, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă s-a răsturnat în afara părții carosabile. Nu sunt probleme de trafic în zona accidentului rutier, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

La fața locului a intervenit un echipaj de prim-ajutor calificat SMURD. S-au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane implicate, conștiente, neîncarcerate, declară slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.  O femeie de aproximativ 51 de ani a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe Mediaș, cu dureri toracice.

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus