Miercuri,
29.06.2022
Cer Senin
Acum
31°C

Peste 2.000 de tone de material antiderapant, utilizate în luna ianuarie pe drumurile județene

Peste 2.000 de tone de material antiderapant, utilizate în luna ianuarie pe drumurile județene

Circulația pe cei aproape 950 de km de drumuri județene ale Sibiului a fost menținută în condiții optime pe perioada lunii ianuarie și ca urmare a intervențiilor specifice realizate de reprezentanții Drumuri și Poduri SA.

Societate a Consiliului Județean Sibiu responsabilă de administrarea și întreținerea Drumurilor Județene, Drumuri și Poduri SA a acționat pe parcursul lunii ianuarie pentru deszăpezire, combatere a poleiului și a gheții pe cei 944 de km de drumuri județene. Comandamentul de deszăpezire din cadrul societății a folosit peste 2.000 de tone de material antiderapant de la punctele de intervenție din Sibiu (1.600 de tone), Agnita (260 de tone), Cârța (200 de tone), Dumbrăveni (160 de tone) și, respectiv, Șeica Mare (25 de tone). De asemenea, pe parcursul lunii ianuarie s-a intervenit și împotriva zăpezii cu material lichid (10 tone de la punctul de lucru din Sibiu și, respectiv, 10 tine de material lichid de deszăpezire de la punctul de lucru din Agnita).

Activitatea societății de Drumuri și Poduri SA Sibiu a inclus și realizarea de defrișări în vederea menținerii condițiilor optime pe drumurile județene. Au fost defrișați 7.500 de mp aferenți zonei de siguranță a drumului DJ 141A Șeica Mare – Vecerd și 6.100 de mp pe DJ 105G, Avrig – Mârșa.

Pe DJ 142J Șeica Mare - Șeica Mică și, respectiv, DJ 106A Sibiu – Păltiniș au fost montate noi indicatoare rutiere.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus