Sâmbătă,
24.02.2024
Cer Senin
Acum
11°C

IPS Laurențiu Streza a fost numit cetățean de onoare al județului Brașov

IPS Laurențiu Streza a fost numit cetățean de onoare al județului Brașov

Înaltpreasfințitul Laurențiu Streza, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului, a primit vineri titlul de cetățean de onoare al județului Brașov, alături de președintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop.

La eveniment au fost prezenți directorul Colegiului Național „Andrei Șaguna”, Brașov, prof. Cezar Boghici, ministrul apelor, pădurilor și mediului, Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, primarul Municipiului Brașov, George Scripcaru, precum și alți invitați.

Autoritățile prezente au transmis mesaje de felicitare și au prezentat activitatea academică a celor doi noi cetățeni de onoare ai județului Brașov, precum și activitatea pastoral-misionară și duhovnicească a IPS Mitropolit Laurențiu. Ierarhul le-a mulțumit autorităților județului Brașov pentru titlul oferit și le-a oferit icoane, cărți și alte daruri.

Ceremonia de acordare a titlului a avut loc în Sala Festivă a Colegiului Național „Andrei Șaguna” din Brașov, în prezența autorităților centrale, județene și locale.

Sursa: mitropolia-ardealului.ro

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

biciclist

Acum 4 ani

Ratații se premiază între ei și prostimea plătește.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus