Marţi,
16.08.2022
Parțial Noros
Acum
20°C

Fenomene meteorologice periculoase, pe A1, în zona municipiului Sibiu VIDEO

Fenomene meteorologice periculoase, pe A1, în zona municipiului Sibiu VIDEO

Reprezentanții Inspectoratului General al Poliției Române îi sfătuiesc pe șoferi să conducă cu prudență, în special pe autostrada A1, în zona municipiului Sibiu, unde se manifestă fenomene meteo periculoase, care scad vizibilitatea.

Pe A1, în zona Sibiului, circulația rutieră se desfășoară în condiții de ploaie torențială, grindină și vânt puternic. În aceste condiții, Inspectoratul General al Poliției Române le transmite șoferilor recomandarea de a conduce cu prudență sporită și să reducă viteza de deplasare.

Totodată, pe DN1, zona Bradu a apărut ploaia înghețată. Se acționează cu materiale antiderapante în zonă, iar reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov le transmit de asemenea șoferilor să circule cu prudență în zona respectivă, „ploaia înghețată fiind foarte greu de combătut”. Același fenomen este prezent la momentul actual și în municipiul Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus