Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Cursuri suspendate în grădinițe în urma numărului mare de viroze

Cursuri suspendate în grădinițe în urma numărului mare de viroze

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Sibiu anunță suspendarea cursurilor la mai multe grupe din grădinițe. De asemenea, elevii unei clase de la Școala Gimnazială Nr. 18 nu vor veni la școală pentru trei zile. Deciziile au fost luate în urma numărului mare de îmbolnăviri în rândul copiilor.

Centralizarea făcută de reprezentanții IȘJ, astăzi, 25 februarie, arată că, la nivelul unităților de învățământ din județul Sibiu se înregistrează, în rândul elevilor, 150 de cazuri cu suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă, și 2.197 de cazuri de viroză.

„Astăzi cursurile sunt suspendate la grupa mijlocia ”A” de la Grădinița cu program prelungit ”Frații Grimm” Sibiu, în perioada 25-26.02.2020 la grupa mare ”B” de la Grădinița cu program prelungit Nr. 15 Sibiu și la grupele de la Gradinita cu program prelungit Nr. 4 Sibiu (structură a Grădiniței cu program prelungit Nr. 26 Sibiu), iar în perioada 25-27.02.2020 la clasa a III-a C de la Școala Gimnazială Nr. 18 Sibiu. De suspendarea cursurilor sunt afectați, în total 123 de elevi și preșcolari”, spune inspector școlar, prof. Constantin Dincă, purtător de cuvânt al ISJ Sibiu.
Foto arhiva

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus