Duminică,
05.12.2021
Cer Senin
Acum
1°C

CNAIR modernizează trei treceri de nivel cu calea ferată în județul Sibiu

CNAIR modernizează trei treceri de nivel cu calea ferată în județul Sibiu

CNAIR anunță joi lansarea proiectului de amenajare a trecerilor la nivel cu calea ferată, un proiect pe fonduri europene nerambursabile, prin POIM 2014 – 2020.

”Anul acesta vom reuși să reamenajăm 11 astfel de intersecții, iar în decurs de doi ani vom reamenaja în total 34 de treceri la nivel cu calea ferată în cele 5 județe de care răspunde DRDP Brașov”, arată reprezentanții companiei.

În județul Sibiu, cele trei treceri modernizate se află pe raza localităților: Copșa Mică, Agârbiciu și Ruși-Șeica Mare.

cnair cale ferata

”Proiectul constă în montarea de stâlpi de iluminat cu încărcare solară, montarea de stâlpi pentru delimitarea sensurilor de circulație, semnalizare rutieră orizontală (simboluri preformate și benzi rezonatoare din marcaj rutier), marcaj tip covor antiderapant (se va realiza pe o distanță de 50 m, între barieră și indicator). Sperăm că prin acest proiect o să reușim să îmbunătățim siguranța circulației pe drumurile naționale pentru că aceasta este unul dintre obiectivele noastre principale”, mai transmit reprezentanții CNAIR.

cnair drum

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

McD

Acum 1 an

...dar bariere automate si semnalizare luminoasa si acustica???...restul e praf in ochi!!!
Raspunde

eugen

Acum 1 an

Foarte bine! Dar eu doresc sa se amenajeze trecerea peste calea ferata de pe Calea Turnisorului!
Raspunde

Sibian

Acum 1 an

Dar trecerea de pe Calea Turnisorului cine trebuie sa o faca ? NATO ? bunica Izabela ? talibanii ? parca trecem un sant desfundat si ganditi-va ca trec sute de masini zilnic pe acolo adica ,da voi nu ganditi am uitat - voi edili ai Sibiului....
Raspunde

Verde

Acum 1 an

Trecerea la nivel cu calea ferată de la Mohu si cea de la intersecția DN cu drumul Cisnadiei pe cand vor fi reabilitate? Ca ne scutură toți nervii.
Raspunde

Al

Acum 1 an

Ha ha si eu care credeam ca vor face poduri.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus