Joi,
06.05.2021
Cer Senin
Acum
11°C

Coronavirus: Numărul sibienilor izolați la domiciliu este în creștere

Coronavirus: Numărul sibienilor izolați la domiciliu este în creștere

Numărul persoanelor monitorizate la domiciliu a crescut din nou, în județul Sibiu, anunță reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență. La momentul actual, nu a fost confirmată infectarea cu virusul COVID-19 la nici o persoană de pe raza județului nostru. 

La momentul actual, la nivelul județului Sibiu sunt 164 persoane izolate la domiciliu.  De asemenea, în ultimele 24 de ore, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu nu a primit niciun apel la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 cu privire la aspecte referitoare la Coronavirus.

„Precizăm că în acest moment, pe raza județului Sibiu nu sunt persoane aflate în carantină și nu există nicio persoană pentru care să fi fost confirmată infectarea cu virusul COVID-19”, transmite sublocotenent Alina Voina, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Vă reamintim că puteți apela linia TELVERDE - 0800800358 pentru orice informație legată de prevenirea infectării cu virusul COVID - 19(coronavirus).  Reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, cu responsabilități în gestionarea acestui tip de eveniment, monitorizează permanent situația la nivel județean.

Vizualizari: 1412

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus