Vineri,
30.09.2022
Cer Senin
Acum
20°C

FOTO - Aria a demarat lucrările la primul aqua park al Sibiului

FOTO - Aria a demarat lucrările la primul aqua park al Sibiului

Centrul de sănătate Aria Sibiu a demarat lucrările pentru construcția primului aqua park din istoria Sibiului.

Noul aqua park se va întinde pe o suprafață de peste 2000 de metri pătrați, va avea peste 250 de metri pătrați de luciu de apă, cinci tobogane, valoarea investiției fiind de ordinul milioanelor de euro.

Practic, Centrul Aria actual se extinde semnificativ, urmând să ofere o nouă gamă de servicii, în spații cu totul noi, de care Sibiul ducea lipsă.

”Întreg proiectul a pornit de la ideea de a crește adresabilitatea centrului de sănătate Aria pentru familii și mai ales copii. Ne dorim mai mult, vrem să oferim mai multe servicii și să ne adresăm mai multor categorii de vârstă. Noul bazin de mari dimensiuni va avea două zone, una adresată copiilor de până în trei ani, cu o coborâre lină, asemănătoare unei plaje, iar cea de-a doua zonă este adresată copiilor cu vârste de la trei ani în sus. Toți vor avea acces la toboganele uriașe, precum și la numeroasele instalații cu jocuri de apă”, explică pentru Turnul Sfatului, Radu Costea, manager de proiect.
Părinții și copiii vor avea acces direct la noua zonă de mâncare și băuturi, cu un restaurant care poate deservi simultan până la 80 de persoane și care are inclusiv acces din exterior pentru persoanele care apelează la serviciile restaurantului. Întregul spațiu va fi mărginit dintr-o latură exterioară de o zonă verde de relaxare.

aqua park aria

Pentru că se așteaptă o creștere a numărului de sibieni și turiști care apelează la serviciile lor, reprezentanții Aria anunță și înființarea unei noi parcări.

”Proiectul prevede extinderea parcării și amenajarea uneia noi, care totalizează peste 250 de locuri de parcare nou înființate. În același timp, îi încurajăm pe oameni să folosească mijloacele de transport în comun, având stație chiar în fața centrului de sănătate”, mai spun reprezentanții Aria.
Mai departe, la etajul doi al clădirii care va îngloba noul aqua park, deasupra sălii de fitness, urmează să fie amenajată o terasă unde va funcționa o sală de fitness în aer liber. Spațiul va avea aproximativ o mie de metri pătrați și va fi unul multifuncțional, ce va fi folosit inclusiv la organizarea de evenimente.

Lucrările pentru amenajarea noului aqua park al centrului de sănătate Aria au început deja, acesta urmând a fi inaugurat în cursul acestei veri, fără a fi avansată o dată concretă deocamdată.

Important de menționat că în luna decembrie Aria a modificat prețurile practicate având o lista de prețuri atractivă. Tarifele diferă în funcție de zonele de interes ale fiecăruia și se pot consulta online.

aria 1

Nu în ultimul rând, reprezentanții centrului de sănătate spun că fac eforturi continue pentru a îmbunătăți serviciile existente, astfel încât clienții să plece de fiecare dată cu zâmbetul pe buze.

”Noi simțim că Aria este parte a Sibiului, este cumva al sibienilor. Suntem foarte deschiși în a răspunde prompt oricarui feedback și suntem orientați spre rezolvarea problemelor care pot să apară. Fiecare persoană care vine aici trebuie să știe că în spatele Aria stă o armată de oameni care muncesc, inclusiv noaptea, se fac tot timpul eforturi pentru îmbunătățire. Finalmente, suntem un centru de sănătate și wellness și nu vrem să ne trădăm propria misiune”, concluzionează Radu Costea, manager de proiect pentru noul aqua park.
Centrul de sănătate Aria, cu toate serviciile pe care le oferă, deservește anual peste 200.000 de clienți, majoritatea din Sibiu.

aria 4

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Ionut

Acum 2 ani

Pacat de management, nu stiu sa vanda produsul, aveti niste oferte imbecil gandite. Nu exista absolut niciun bonus ca si client fidel. Abia astept sa aveti concurenta, poate cineva din conducere se trezeste.
Raspunde

Cetatean sibian

Acum 2 ani

250 mp de luciu de apa NU insemna Aqua Park. E doar o piscina exterioara cu topogane pentru copii. Cine a fost in Ungaria stie ce inseamna un Aqua Park adevarat.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus