Miercuri,
25.11.2020
Innorat
Acum
0°C

Insp. Șc.Gen. Dumbravă către părinți: Rămânem calmi, iar unde ne putem ajuta ca și vecini, rude, prieteni, haideți să o facem

10 Martie 2020 18:03

Insp. Șc.Gen. Dumbravă către părinți: Rămânem calmi, iar unde ne putem ajuta ca și vecini, rude, prieteni, haideți să o facem

Alexandru Dumbravă, Inspector Școlar General, transmite un mesaj către părinți și cadrele didactice, în contextul închiderii școlilor din cauza coronavirusului, în care subliniază că nimic nu este mai important decât sănătatea și siguranța copiilor noștri, că niciun efort nu este prea mic pentru a salva fiecare viață.

Dumbravă lansează un apel la calm și la solidaritate, să îi ajutăm pe cei care au nevoie. Trebuie "să arătăm că, ori de câte ori este nevoie, suntem un popor de excepție care poate trece cu brio peste orice situație", mai spune Inspectorul Școlar General.

Redăm mai jos mesajul integral:

Dragi colegi, părinți și elevi

Uneori, în viața noastră, vin momente în care trebuie să luăm decizii care ne pot afecta programul de lucru, modul de viață sau activitățile pe care le așteptam cu drag, de atât de mult timp. Totuși, în fața pericolelor care ne pândesc, astfel de măsuri se impun și, fiecare dintre noi, este rugat să înțeleagă și să își aducă tot sprijinul său în evitarea răspândirii unuia dintre cei mai periculoși și agresivi viruși din ultimii ani.

Nimic nu este mai important decât sănătatea și siguranța copiilor noștri, nici un efort nu este prea mic pentru a salva fiecare viață. Cu adevărat, Cel ce salvează o viață salvează lumea întreagă, iar noi - dascăli, părinți, elevi, autorități centrale și locale - suntem chemați acum să arătăm că ne pasă de fiecare viață, că facem tot ce ne stă în putință pentru a lupta cu succes cu acest virus. Este mai ușor și mai cu folos să prevenim, decât să tratăm.

Rămânem calmi, iar unde ne putem ajuta ca și vecini, rude, prieteni, haideți să o facem. Ne protejăm copiii și arătăm că, ori de câte ori este nevoie, suntem un popor de excepție care poate trece cu brio peste orice situație. Inspectoratul Școlar Județean Sibiu vă este aproape în fiecare clipă, suntem în fiecare zi la datorie și încercăm să vă fim mereu sprijinul de care aveți nevoie. Obiectivul nostru este unul singur: toți copiii să fie în siguranță și să nu fie expuși nicio clipă riscului de contaminare cu COVID19. Așa să ne ajute Dumnezeu!

Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijin!

Cu stimă, Alexandru Dumbravă, Părinte, dascăl, Inspector Școlar General și cetățean român.

Comentarii

3 comentarii

parinti, vecini, rude, prieteni

Acum 8 luni

Mi-e teama dle prof. dr. sa nu se inghete anul scolar...
Raspunde

Marcu

Acum 8 luni

Si daca se ingheata ce? Nu e ca si cum iti taie cineva un an din viata... Se poate reduce un pic din materie, se pot face cursuri la vara si asta e...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus