Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Marquardt donează peste 22.000 Euro pentru Spitalul Județean Sibiu

Marquardt donează peste 22.000 Euro pentru Spitalul Județean Sibiu

Pentru a ajuta în lupta împotriva pandemiei Covid-19, compania Marquardt Sibiu donează peste 22.000 de euro către Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Firma Marquardt oferă ajutorul financiar prin două canale distincte: 50.000 lei vor fi donați prin intermediul campaniei “Un spital + O comunitate”, în vreme ce alți 58.250 lei reprezintă o donație directă acordată Spitalului.

În acest mod, unitatea sanitară, care a primit în cadrul campaniei ajutor financiar de la comunitate pentru achiziționarea liniei de testare, a 1000 de teste Covid-19 și a containerelor pentru triaj epidomiologic, va putea folosi banii donați de Marquardt în mod direct pentru achiziționarea reactivilor necesari în analizele pentru detectarea infectării cu coronavirusul Covid-19 și pentru alte tipuri de aparatură de primă necesitate.

Filiala Marquardt își continua în acest fel Campania de sprijin pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu începută în anul 2019, când au avut loc primele donații de aparatură medical și informatică.

Reprezentanții Marquardt Sibiu au declarat că se implică nu numai în măsurile luate în companie pentru sănătatea angajaților, ci și în sprijinirea comunității locale și regionale în combaterea pandemiei Covid-19.

“Asistăm la măsurile fără precedent luate de stat și de sistemul medical în această situație de criză. Luăm foarte în serios situația, respectăm toate prevederile legale și, în ajutorul comunității, facem chiar mai mult decât atât: donăm peste 108.000 lei în sprijinul acestui efort. Stă în puterea noastră să sprijinim comunitatea în aceste momente și îi îndemnăm pe toți cei care au posibilitatea să contribuie. Mai ales îi îndemnăm pe toți să respecte normele sanitare și pe cele ale distanțării sociale necesare în limitarea efectelor pandemiei”, a precizat Mourad Halilou, manager general al Marquardt Sibiu.
Compania Marquardt Sibiu face parte din Grupul Marquardt, producător de vârf de mecatronică inovativă. Filiala sibiană a început producția în 2006 și activează în 6 mari departamente: Electronică, Vopsire & Laser, Injecție Mase Plastice, Asamblare, Micro-Comutatoare și un Centru de Cercetare și Dezvoltare. Marquardt Sibiu are în prezent peste 2.500 de angajați.

reactivi analize corona

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Bzzz

Acum 4 ani

Raspunde

doi

Acum 4 ani

Bravo ! Mai mult decat ditamai colosul mult mai puternic financiar decat voi! Felicitari! I-ati umilit :)
Raspunde

socialist

Acum 4 ani

e foarte bine ca au facut asta dar cum au ajuns la suma asta? oare pentru ca vecinii lor cu care sunt intr-o competitie prosteasca au donat 20000 si au zis sa pluseze un pic? Apoi pentru veniturile lor din sibiu imi pare cam mica suma
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus