Duminică,
02.10.2022
Cer Senin
Acum
13°C

Cinematograful din Promenada Sibiu își suspendă activitatea. „Sperăm să ajutăm la depășirea acestor momente dificile”

Cinematograful din Promenada Sibiu își suspendă activitatea. „Sperăm să ajutăm la depășirea acestor momente dificile”

Reprezentanții Cine Gold, cinematograful deschis în noul mall al Sibiului, anunță că își suspendă activitatea, începând de astăzi.

Hotărârea de a închide a venit în urma „instituirii Stării de urgenţă prin Decretul Președintelui României, precum și în urma consultărilor cu instituțiile locale descentralizate Prefectura Sibiu, Direcția de Sănătate Publică Sibiu, CCIA Sibiu”, arată Despina Miron, din partea cinematografului.

„Măsurile de prevenție sunt esențiale pentru evitarea contractării virusului COVID-19. Tratarea cu responsabilitate a situației actuale de la nivel mondial ajută la evitarea și diminuarea anxietății firești, asociate acestui context. Prin adoptarea acestei decizii, SC Cine Gold SRL dă dovadă de responsabilitate socială și pune pe primul plan siguranța și sănătatea clienților, angajaților, partenerilor și colaboratorilor noștri. Sperăm ca și prin acțiunile noastre să ajutăm la depășirea acestor momente dificile și să putem relua în bune condiții colaborarea cu dumneavoastră”, transmite sursa citată.

Cinematograful va rămâne închis pe o perioadă nedeterminată.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus