Sâmbătă,
03.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Coronavirus Sibiu: 14 internați, numărul persoanelor în carantină se apropie de 100

Coronavirus Sibiu: 14 internați, numărul persoanelor în carantină se apropie de 100

Potrivit celei mai recente informări transmisă de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu, în acest moment, 14 persoane sunt internate pe secțiile de boli infecțioase de la Spitalul Județean și Spitalul de Pediatrie.

La momentul actual la nivelul județului Sibiu se află în izolare la domiciliu un număr de 769 persoane, iar alte 94 sunt în carantină. Până în acest moment au fost efectuate 148 de recoltări, din care 26 s-au întors cu rezultat negativ și alte 112 sunt încă în lucru.

12 persoane se află sub monitorizare, internate la Spitalul Clinic Județean Sibiu - Secția Boli Infecțioase, iar doi copii sunt monitorizați la Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu - Secția Boli Infecțioase.

Nici o persoană nu a fost diagnosticată pozitiv până astăzi, pe raza județului nostru.

Vă reamintim că Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Sibiu a operaționalizat două numere de telefon disponibile permanent, în vederea asigurării unei comunicări directe cu persoanele aflate la izolare sau carantină, de pe raza județului, ca măsură preventivă în vederea răspândirii infecției cu coronavirusul Covid-19. Cetățenii aflați în această situație pot apela următoarele numere de telefon: 0269-211254, 0269-216103.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

pana vin rezultatele

Acum 2 ani

oamenii aia se infecteaza si se vindeca de 2 ori ca sa afle mai apoi un raspuns util doar la statistici.
Raspunde

Papacioc

Acum 2 ani

"Până în acest moment au fost efectuate 148 de recoltări, din care 26 s-au întors cu rezultat negativ și alte 112 sunt încă în lucru." - de ce atat de greu?
Raspunde

xyz

Acum 2 ani

nicio fabrica din zona nu s-a inchis si nici nu au de gand ... actiunile ce le-au luat pentru prevenire sunt penibile ... autobuzele din zona sunt pline cu muncitori ... va garantez ca de aici, din Sibiu va porni dezastrul ... pacat ca vor suferi oameni din cauza incompetentei si naivitatii "profitorilor" marilor fabrici din zona
Raspunde

Carmen

Acum 2 ani

XYZ După 2 luni de izolare, când nu mai produce nimeni nimic, când statul o să intre în colaps și o să fie oameni care mor de foame pentru că nu mai au bani te invit pe aici să îi înjuri pe profitorii fabricilor. Incredibil ce discurs comunistoid!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus