Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

266 misiuni desfășurate de autoritățile sibiene, în ultimele 24 de ore. Au aplicat amenzi de 20.000 lei

266 misiuni desfășurate de autoritățile sibiene, în ultimele 24 de ore. Au aplicat amenzi de 20.000 lei

În ultimele 24 de ore, peste 200 de polițiști și jandarmi din Sibiu au desfășurat mai multe misiuni, pentru combaterea răspândirii infecțiilor cu coronavirus.

Potrivit reprezentanților Prefecturii Sibiu, în misiuni au fost implicați 167 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, împreună cu un efectiv de 90 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Sibiu. În total, au desfășurat 266 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii noului coronavirus SARS-CoV-2.

Astfel, s-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 207 de persoane și 25 de societăți comerciale au fost supuse controalelor pentru a se asigura suspendarea activității. Ca urmare a verificărilor efectuate, patru persoane au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 20.000 de lei din cauza nerespectarea măsurii de izolare, arată sursa citată.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Dan Sava

Acum 4 ani

Pe aceasta cale aduc la cunoștința stimabilelor autorități, că Poliția Locală nu își face datoria cum trebuie, probabil insuficient instruită, pentru o atare misiune de verificare!!!! Părerea mea este că trebuie să facă mai mult decât sunatul la interfon, pentru verificare. Trebuie sa se deplaseze până în fața apartamentului pentru constatare! De abia atunci poate să emită un proces verbal de amendă. Logic, dacă persoana apelată la interfon nu răspunde, suni la alt număr pentru a putea intra în curte, și de acolo se verifică direct la numărul apartamentului!!!! Pentru unii, este greu să ceri comportament logic!!!!
Raspunde

Yes man

Acum 4 ani

Ar trebui chemați polițiștii in rezervă la arme!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus