Duminică,
12.07.2020
Cer Senin
Acum
18°C

Mașini gratuite puse la dispoziția medicilor din Sibiu

24 Martie 2020 17:45

Mașini gratuite puse la dispoziția medicilor din Sibiu

Cu un simplu e-mail cadrele medicale din Sibiu pot primi mașini gratuit, astfel încât să se poată deplasa fără a folosi mijloacele de transport în comun.

Omul de afaceri Dragoș Anastasiu pune gratuit la dispoziția cadrelor medicale din sistemul public de sănătate care se luptă cu coronavirusul 100 de mașini din flota companiei de închirieri Enterprise Rent-a-Car Romania, la care este acționar. Aceste mașini vor ajuta o parte dintre practicienii care tratează pacienți de COVID-19 să nu mai circule cu mijloacele de transport în comun, ci cu o mașină privată.

"Eu sunt medic de profesie și înțeleg foarte bine prin ce trec cadrele medicale acum. Este de la sine înțeles că vreau să contribui și să ajut. Avem o flotă întreagă la dispoziție și ne-am gândit să venim în ajutorul medicilor care ar putea avea nevoie de ele pentru a nu se mai deplasa cu transportul public, ci cu propriul mijloc de transport", a declarat Dragoș Anastasiu.
Astfel, 100 de mașini Renault, Ford, Fiat, Opel și Dacia din flota Enterprise Rent-a-Car Romania, vor fi puse, inițial pentru o lună și, dacă va fi cazul, pentru mai multă vreme, în slujba cadrelor medicale care luptă cu virusul corona.

Mașinile sunt disponibile în București, Sibiu, Iași și Cluj, în punctele de lucru Enterprise Rent-a-Car Romania.

Instituţiile interesate să ofere acest beneficiu personalului medical (medici, medici rezidenţi sau asistente) trebuie doar să contacteze compania printr-un email trimis către reservation@touringrentauto.ro.

Mai multe detalii despre această iniţiativă sunt disponibile pe pagina web a companiei.

"Venim în ajutorul cadrelor medicale și le facilităm un drum către serviciu mai rapid și mai sigur. Ușurăm și transportul în comun și limităm, astfel, răspândirea virusului", a mai spus Dragoș Anastasiu.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Dragos

Acum 3 luni

Respect!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus