Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

ACTUALIZARE. Tânăr de 27 de ani decedat într-un apartament din Turnișor. Fosta iubită a sunat la 112

ACTUALIZARE. Tânăr de 27 de ani decedat într-un apartament din Turnișor. Fosta iubită a sunat la 112

Un tânăr a fost găsit aseară decedat într-un apartament din catierul Turnișor. Apelul a fost făcut de o prietenă, care nu reușea să intre în legătură cu el. Potrivit polițiștilor sibieni, bărbatul nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni. 

Actualizare. Potrivit polițiștilor sibieni, o prietenă a tânărului a fost cea care a sunat la 112. Sursa citată confirmă faptul că tânărul nu prezenta urme de violență, motiv pentru care trupul a fost trimis la Medicina Legală.

„În seara zilei de 30 martie, în jurul orei 20:35, I.S.U. Sibiu a solicitat sprijinul unui echipaj de poliție pentru a pătrunde forțat într-o locuință din municipiul Sibiu, după ce o femeie a sesizat faptul că prietenul ei nu răspunde nici la telefon, nici la interfon. Într-una din încăperile locuinței a fost găsit decedat un tânăr în vârstă de 27 de ani, sibian. Trupul bărbatului nu prezenta urme de violență și a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu, pentru Turnul Sfatului.

Știre inițială. Detașamentul de pompieri Sibiu a intervenit aseară, în jurul orei 21, în municipiul Sibiu, pe strada Frunzei pentru deblocarea ușii unui apartament. În interiorul acestuia a fost găsită o persoană de sex masculin de aproximativ 27 de ani, decedată, transmite slt Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Surse de la fața locului transmit că nu ar fi fost semne că tânărul a fost victima vreunei infracțiuni.

Știrea se actualizează.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Raspândache

Acum 3 ani

Clar e coronavirusul de vină, adunați-l repede la statistică.
Raspunde

de veghe in lanul de porumb

Acum 3 ani

da-ti o nota!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus