Joi,
18.04.2024
Light Intensity Drizzle
Acum
7°C

Coronavirus Sibiu: număr record de apeluri la telefoanele dedicate informării despre COVID-19

Coronavirus Sibiu: număr record de apeluri la telefoanele dedicate informării despre COVID-19

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției monitorizează la momentul actual, în județul Sibiu, 2590 de persoane izolate și 362 care se află în carantină. De asemenea, ISU Sibiu a înregistrat un număr record de apeluri.

În urma testării pentru COVID-19, pentru 22 de persoane rezultatul a fost unul pozitiv și 242 de persoane au fost testate negativ.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a gestionat un număr un număr record de apeluri primite prin intermediul celor două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail [email protected]), puse la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice locale – 150 de sibieni au sunat să ceară mai multe informații.

Solicitările scrise sau telefonice au vizat centralizarea datelor și informațiilor referitoare la acțiunile de prevenire a răspânidirii noului coronavirus, de răspuns la solicitările autoritățiilor administrației publice locale și a persoanelor aflate în carantină sau autoizolare , precum și coordonarea dispunerii în autoizolare sau carantină a persoanelor pe teritoriul județului Sibiu, dar și numărul de persoane aflate în izolare ce necesită ajutor, numărul de paturi disponibile în spitale sau cantitatea de materiale medicale necesare și consumate.

De asemenea pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu au răspuns prompt, în ultimele 24 de ore, unui număr de 35 de solicitări la numărul de urgență 112, intervențiile fiind preponderent cazuri de natură medicală.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1327

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus