Duminică,
29.11.2020
Innorat
Acum
-2°C

În plină pandemie, aproape 150 de sibieni au plecat astăzi la muncă în Germania

09 Aprilie 2020 16:00

În plină pandemie, aproape 150 de sibieni au plecat astăzi la muncă în Germania

Un avion al companiei Germanwings a preluat astăzi de la Sibiu aproximativ 150 de oameni care merg la muncă în Germania.

Aeronava a aterizat la Sibiu în jurul orei 11:00. Este vorba despre o cursă charter care a plecat pe urmă la Dusseldorf, în Germania, cu muncitori care avea deja încheiate contracte de muncă. De organizarea lor și a zborului s-au ocupat firme private de recrutare în domeniu.

avion sibiu

Îmaginile cu avionul Germanwings pe pistă au fost făcute publice chiar de reprezentanții Aeroportului sibian.

În ultimele zile astfel de scene s-au repetat pe mai multe aeroporturi din țară, statele din Europa de Vest având mare nevoie de muncitori sezonieri.

Imaginile de pe Aeroportul Internațional din Cluj-Napoca au devenit astăzi virale, peste o mie de români înghesuindu-se, fără a mai respecta nicio restricție și recomandare din partea autorităților.

aeroport-cluj-coronavirus-muncitori-germania

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

un cetatean

Acum 7 luni

In primul rand e vorba de Eurowings. Germanwings nu mai exista. Pe 7 aprilie a fost dizolvata compania. In al doilea rand, cititi din nou urmatoarea propozitie si ziceti voi daca e ok gramatical "Este vorba despre o cursă charter care a plecat pe urmă la Dusseldorf, în Germania, cu muncitori care avea deja încheiate contracte de muncă." Cine "avea" contracte cu muncitorii?
Raspunde

Pop

Acum 7 luni

Oare in aceste avioane se respecta "distanta sociala" ? Se pastreaza un loc liber intre pasageri , asa cum recomanda Grupul de comunicare strategica ?
Raspunde

Soimarul

Acum 7 luni

Cand se intorc,alta carantina de 14 zile ,alti bani cheltuiti cu ei. Doamne fereste sa nu aduca si o noua serie de bolnavi de covid19 la intoarcere.
Raspunde

Petrescu Comnstantin

Acum 7 luni

Noi stam in casa ca oile, și ăștia nu respecta nici o regula vis a vis de starea de urgență.... Exact ca la Cluj..... Sa lase naibii sa meargă lumea sa muncească și în România ca ne ducem pe tobogan... Cine vrea sa lucreze sa și asume, se protejează și cu asta basta.. Noroc
Raspunde

Gruia

Acum 7 luni

Mai este unul care lucreaza de acasa pentru Germania. De acasa de la Cotroceni.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus