Joi,
29.09.2022
Partial Noros
Acum
18°C

43 de teste, de ieri până azi. Analiza cifrelor legate de Covid-19 în Sibiu

43 de teste, de ieri până azi. Analiza cifrelor legate de Covid-19 în Sibiu

Mai puțini sibieni în izolare, mai mulți în carantină, patru cazuri noi depistate, 39 de teste negative, un deces. Acestea sunt cifrele de astăzi, prezentate de Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției.

569 de persoane sunt astăzi izolate și un număr de 504 persoane se află în carantină. La nivelul județului Sibiu în urma testării COVID-19 au fost confirmate pozitiv 101 de persoane și 426 de rezultate au fost negative. Până în acest moment în județul Sibiu au fost declarate vindecate și externate un număr de 12 persoane. De asemenea au fost înregistrate 9 decese în rândul persoanelor confirmate pozitiv COVID-19. În Sibiu funcționează în acest moment două laboratoare de testare COVID-19.

Față de ieri, cifrele arată astfel: numărul persoanelor izolate a scăzut cu 423, sunt cu 17 persoane mai multe în carantină, patru teste au arătat prezența virusului în cazul unor sibieni, iar alte 39 de teste au fost negative. Față de vineri, s-a consemnat un deces în plus.

Poliția: Amenzi în valoare de 255 de mii de lei într-o singură zi

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de 41 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 113 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

În cursul zilei de vineri, 181 de polițiști sibieni, 62 de polițiști locali și 13 cadre MApN au desfășurat 141 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, 10 aprilie, au fost aplicate de către polițiștii sibieni 144 de sancțiuni în valoare de peste 255.000 lei, dintre care 124 pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

Jandarmii: 10 amenzi în valoare de 14.200 de lei

Cei 110 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Brașov, au efectuat în cursul zilei de ieri 31 de misiuni independente în contextul COVID-19. În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, au aplicat un număr de 10 sancțiuni în valoare totală de 14.200 de lei, acestea fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației. În această perioadă, 9 persoane au fost conduse în centrele de carantină și 312 persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor de izolare. De asemenea, 6 societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

Ionica

Acum 2 ani

Bun, am vazut cifrele, dar analiza unde-i?
Raspunde

Rammstein

Acum 2 ani

Si voi ziceți că trăiți în România?...,păi cum soarele mă-sii dați mii de amenzi pe zi și doar 43 de teste in ,24 de ore ați făcut,??..normal trebuia să fie invers!!!...eu zic că fiecare cetățean al Sibiului sa primească acasă câte o amendă , să o aibă deja scrisă...numai să dea banii... cât de teste , da-le dracului alea n-aduc bani la buget....pulanul n-are minte,,!!!ba ce țară !!!..ați transformat o într-o puscarie ,mă mir că ne mai dă voie sa ne ducem la wc,la baie,la tufat soția sau amanta depinde cat e de mare distanțarea !!!
Raspunde

S

Acum 2 ani

Asta cu amenzile... Se lauda ca fac treaba sau e ca să ne sperie? ca nu inteleg.
Raspunde

andrei

Acum 2 ani

43 este 0.01% din 466.905 (populatia Sibiului)
Raspunde

Sa va hotarati tatzi odata!

Acum 2 ani

Mno ma incet incet, unde-i graba?! In 10000 de zile ne testeaza pe toti. Stam potol in case #diez #hashtag.
Raspunde

Soimarul

Acum 2 ani

Asta am votat,asta avem. Pun pariu ca alesii locali au deja cate doua tedte facute. Ar fi interesant sa vedem o lista cu cei testati sa vedem cati doctori ca Flutur apar pe acolo
Raspunde

Valentina

Acum 2 ani

La Gura Raului, degeaba este ORDONANTA MILITARA, la depozitul de lemen se lucra vineri fara nici o problema. Au trecut 2 echipaje de politie la plimbare pina la baraj cu semnalele luminoase si acustice pornite, au vazut depozitul dar ...sigur au constatat ca totul se desfasoara normal.
Raspunde

Nu inteleg

Acum 2 ani

Lucrau persoane peste 65 ani sau cu co morbiditati???
Raspunde

ochiu de la cucuvea

Acum 2 ani

Foarte foarte foarte serios intreb: Nu ar fi mai bine sa se doneze aparatul acela de testare unui spital din alt județ . care chiar vrea sa faca testari, nu simulacru? Poate in alta parte ar fi util
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus