Duminică,
11.04.2021
Cer Senin
Acum
15°C

Arest preventiv pentru cei trei tineri care au furat alimente și alcool dintr-o casă din Alțâna

Arest preventiv pentru cei trei tineri care au furat alimente și alcool dintr-o casă din Alțâna

Trei tineri, în vârstă de 16, 18 și 20 de ani, vor sta în arest preventiv pentru 30 de zile, după ce ar fi furat alimente și băuturi alcoolice dintr-o casă din Alțâna. Cei trei au fost reținuți vineri, după ce proprietarul casei a reclamat furtul la poliția din Agnita.

În data de 10 aprilie, cele trei persoane reținute au fost prezentate Judecătoriei Agnita care a dispus împotriva lor măsura arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Agnita, transmit polițiștii sibieni.

Vă reamintim că proprietarul unui imobil din localitatea Alțâna a reclamat faptul că într-o noapte, săptămâna trecută, persoane necunoscute au pătruns în locuința sa de unde au sustras produse alimentare și băuturi alcoolice, cauzând un prejudiciu de 650 de lei. În urma cercetărilor, polițiștii au reușit să identifice persoanele bănuite de săvârșirea faptei – trei localnici, în vârstă de 20, 18, respectiv 16 ani. O parte din bunurile sustrase au fost găsite și recuperate de la domiciliile presupușilor autori.

Foto: arhiva TS

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus