Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Produsele locale pot ajunge pe masa tradițională de Paște, prin comandă telefonică, direct de la producător!

Produsele locale pot ajunge pe masa tradițională de Paște, prin comandă telefonică, direct de la producător!

Suntem în Săptămâna Mare, cu toții ne pregătim de Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului și ne dorim să ne procurăm din piețe produse locale pentru masa tradițională de Paște.

După cum știți, Piața Volantă Transilvania se desfășoară de regulă într-un interval de timp limitat și funcționează într-un spațiu restrâns care de obicei duce la supraaglomerare. Din acest motiv, asigurarea distanțării sociale impusă de prevederile ordonanțelor militare adoptate la nivel național nu poate fi respectată, iar sănătatea cetățenilor comunității noastre ar putea fi pusă în pericol.

De aceea, ne adaptăm situației actuale și îndemnăm sibienii să rămână acasă, dar în același timp ne dorim ca aceștia să beneficieze de produse locale tradiționale pe masa de Paște. Astfel, Consiliul Județean Sibiu a creat o punte de legătură între producători și consumatori de produse locale pe pagina de Facebook a Pieței Volante Transilvania, iar cei care doresc să se aprovizioneze pot consulta listele unde le sunt puse la dispoziție datele de contact ale tuturor producătorilor din piață.

De asemenea, lista producătorilor locali mai poate fi consultată pe pagina Consiliului Județean Sibiu la secțiunea Piața Volantă Transilvania, accesând link-ul: http://www.cjsibiu.ro/wp-content/uploads/2020/04/TABEL-PIATA-TRANSILVANIA-aprilie-2020.pdf

O altă sursă unde producătorii locali pot fi găsiți este site-ul www.gusturisibiene.ro unde se pot găsi pe lângă producătorii locali din piață și alți producători din cele cinci microregiuni ale Județului Sibiu.

Vă invit, dragi sibieni, să contactați cu încredere producătorii locali, care vor veni în sprijinul dumneavoastră prin furnizarea la domiciliu a produselor comandate, și astfel vă veți putea bucura și anul acesta de bucatele tradiționale, care nu trebuie să lipsească de pe masa de Paște, așa cum ne-am obișnuit din generație în generație, pentru păstrarea vie a credinței și valorilor creștinești.

Vă mulțumesc pentru că înțelegeți cât de importantă este siguranța fiecăruia și vă doresc ca Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului să vă aducă pace și sănătate, iar Lumina Sfântă să vă umple sufletele cu speranță și încredere că vom depăși această grea încercare a vieții noastre, iar întâlnirile cu familia și prietenii dragi, care ne lipsesc acum, vor fi cât mai curând din nou motive de bucurie, simțite și prețuite mai intens ca niciodată. Sărbători Fericite! a transmis președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus