Luni,
28.11.2022
Ceata
Acum
0°C

Serviciul de Evidență a Persoanei își reia activitatea de luni, 4 mai

Serviciul de Evidență a Persoanei își reia activitatea de luni, 4 mai

De luni, 4 mai, Serviciul de Evidență a Persoanei din cadrul Primăriei Sibiu își reia activitatea.

Patru dintre angajații Serviciului au parcurs perioada de izolare de 14 zile în contextul suspiciunii de infectare cu coronavirus, ca măsură de siguranță și prevenție. Dat fiind faptul că nu au prezentat simptome în aceste ultime două săptămâni, iar trei dintre ei au fost inclusiv testați cu rezultat negativ, aceștia se pot reîntoarce la birou pentru a asigura activitatea de relație cu publicul. Restul angajaților își vor relua activitatea odată ce parcurg perioada de izolare.

Reamintim că pentru a proteja cetățenii care ajung la ghișee precum și angajații serviciilor publice, sediul secundar al Primăriei de pe bulevardul Victoriei a fost dezinfectat în întregime de două ori. De asemenea, angajații de la ghișee, dar și cei de la birouri, poartă mască și mănuși de protecție.

Programul Serviciului de Evidență a Persoanei începând de luni, 4 mai:

Activități la ghișeu

 

 

LUNI

 

MARȚI

 

MIERCURI

 

JOI

 

VINERI

 

 

Primiri acte,

exclusiv cu programare online

 

 

8:30-13:00

 

 

8:30-13:00

 

 

14.00-16:30

 

 

8:30-13:00

 

8:30-12:00
 

Eliberări  acte

 

 

15:30-16.30

 

15:30-16.30

 

8.30-10.00

 

15:30-16.30

 

12.00-13.00

Reamintim faptul că, prin Decretul Prezidențial nr. 195/2020 privind instituirea stării de urgență, documentele eliberate de autoritățile publice care expiră în perioada stării de urgență  își prelungesc valabilitatea până la încetarea acestei stări. Prin urmare, cetățenii nu trebuie să se prezinte la ghișeu pentru prelungire în această perioadă, ci doar pentru situații deosebite, precum pierderea, furtul sau distrugerea documentului de identitate.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

6 comentarii

Cetățeanul Păcălit

Acum 2 ani

este un comunicat prin care primăria vrea sa mușamalizeze neregulile rezultate din proasta administrare....primăria nu comunică și faptul ca 5 lucrători din cadrul SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR DE EVIDENTA A PERSOANELOR SIBIU au fost testați și diagnosticați cu covid 19. Mușamalizează faptul ca... în momentul apariției primului caz... nu au luat nici o măsură pentru a ferii angajații primăriei de o eventuală îmbolnăvire.
Raspunde

Aling

Acum 2 ani

Pacalit ai fost, pacalit ramai, nu intalegi ca nu scapi!
Raspunde

Emil

Acum 2 ani

N-ar putea rămâne comasate? Se poate, eventual sub tutela poliției împreună cu permise/pașapoarte! Chiar e nevoie de atâtea servicii și directii?
Raspunde

Altul

Acum 2 ani

Exista o solutie mai simpla. Sa trimita medicii de familie si buletinele pe email pentru preschimbare. Plus celelalte acte necesare tot pe email.
Raspunde

Marin

Acum 2 ani

cetățene Emil... ești total pe lângă... tu spui că ar fi bine sa il dea la SRI... și in loc de buletin sa iti bage in vene un cip... si unul pe creier ...să ai și tu... Ca să fie lucrarea binefăcută... (ca așa este acum de cand fostul primar a ajuns președinte )...
Raspunde

Emil

Acum 2 ani

Draga Marin, felul agresiv din comentariu îmi indică clar gradul d-voastră de educatie. De asemenea imaginația bolnăvicioasă ar trebui sa va ingrijoreze. Eu am scris clar (comasarea instituțiilor cu aceleași atribuții), iar d-voastră v-ați făcut filme de complot politic asupra fizicului. Va doresc multa sănătate!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus