Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Magazinul online Magline.ro, creat la Sibiu, se extinde rapid în toată România. Investiția depășește un mil. de euro

Magazinul online Magline.ro, creat la Sibiu, se extinde rapid în toată România. Investiția depășește un mil. de euro

Magazinul online Magline.ro, înființat la Sibiu în urmă cu aproape patru ani, continuă extinderea pe plan național și tinde să acopere aproape toate nevoile clienților dintr-o singură comandă.

Pandemia de coronavirus ne-a obligat pe toți să ne orientăm preponderent spre magazinele online. Puțină lume știe că în Sibiu funcționează magazin online de talie națională, care livrează atât în oraș cât și în localitățile adiacente în aceeași zi și gratuit pentru comenzile mai mari de 99 de lei.

Magline.ro este creația lui Fabian Kraus, un brașovean în vârstă de 33 ani, stabilit la Sibiu. Economist de profesie, acesta a anticipat explozia comerțului online încă de acum aproape zece ani.

”Ideea a apărut ca urmare a identificării unui potențial enorm în această nișă a comerțului, în perioada anilor 2012-2013, când totul era încă la început de drum, oportunitățile de deschidere oferite de online părând încă de pe atunci nemărginite”, a declarat Fabian Kraus pentru Turnul Sfatului.
1200 X 628 TROTI001

Investiția este una de amploare și în continuă dezvoltare, pe măsură de afacerea crește. Magline.ro a fost lansat oficial în anul 2016, cu mari eforturi de a face față marilor giganțidin domeniu, însă reușind să își găsească propriul loc în piața online din România.

”Investiția în afacere a fost enormă, din punct de vedere al timpului și atenției acordate, precum și a alegerii echipei perfecte. Din punct de vedere financiar depășește considerabil un milion de euro, în fiecare lună căutând noi metode de automatizare, de facilitare a proceselor precum și a înnoirii gamei de produse, pentru a menține marea diversitate de produse cu care clienții noștri s-au obișnuit”, mai spune tânărul antreprenor.
De pe Magline.ro puteți cumpăra atât produse aflate la mare căutare în perioada aceasta, precum măștile de protecție sau dezinfectanții, dar și produse electronice, de înfrumusețare și chiar bijuterii.

1200 x 628 HDMI182

”Ideile de produse vin din identificarea necesităților oamenilor, dorința noastră fiind să atingem cea mai variată gama de accesorii, într-un singur magazin. Clienții noștri își pot combină în coșul de cumpărături spre exemplu, atât un modulator FM pentru mașină, o curea de smartwatch, o anvelopa de trotinete, o folie de sticlă pentru telefon, un ceas pentru copil și, bineînțeles, nu putem uita de o pereche de cercei surpriză pentru soție”, arată reprezentanții site-ului.

Livrările sunt realizate prin curierat rapid național, cu o arie de acoperire de 99% în întreagă țară, iar în Sibiu și localitățile adiacente există serviciul de livrare în aceeași zi lucrătoare, în decurs de 1-2 ore de la realizarea comenzii, astfel încât clienții să nu fie nevoiți să iasă din casă fără motiv.

Untitled-1

Magline.ro este certificat drept ”Magazin de încredere” fiind verificat constant că respectă criteriile juridice și de bune practici stabilite de Trusted.ro. Site-ul este în continuă expansiune și dezvoltare, în perioada următoare fiind lansate și aplicații pentru telefoanele mobile, astfel încât experiența clienților să devină și mai facilă.

”Magline.ro trebuie să devină accesoriul preferat al clienților noștri. Va fi magazinul în care îți vei putea acoperi necesitățile în materie de cumpărături, totul într-o singură comandă, într-o singură livrare, direct la ușa ta. În viitor vom realiza și aplicații pentru sistemele de operare mobile, astfel încât să poți avea ce îți dorești cu un efort minim, și satisfacție maximă”, concluzionează dezvoltatorii site-ului.
1200 x 1200 GAME085

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Flo

Acum 3 ani

Cum Dumnezeu a depasit investitia 1 mil euro cand cifra de afaceri pe 2018 a fost de 465.000 euro, iar capitalurile proprii de 128.000 euro?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus