Joi,
07.12.2023
Innorat
Acum
1°C

CNAIR a lansat licitația pentru proiectarea pasajului pietonal subteran din Tălmaciu

CNAIR a lansat licitația pentru proiectarea pasajului pietonal subteran din Tălmaciu

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a lansat zilele trecute licitațua pentru studiul de fezabilitate și proiectarea pasajului pietonal subteran din Tălmaciu. Scopul este ca pietonii să poată traversa DN 7 în condiții de siguranță și fără să afecteze traficul rutier.

Licitația, în valoare estimată de 200.000 de lei, are în vedere realizarea studiului de fezabilitate, proiectarea pasajului și întocmirea unui caiet de sarcini pentru viitorul executant.

Purtătorul de cuvânt al Direcției Regionale Drumuri și Poduri Brașov, instituție în administrarea căreia se află și drumurile naționale din județul Sibiu, spune că lucrarea nu este deloc una simplă, având în vedere poziționarea pasajului.

”Câștigătorul licitației va trebui să aibă în vedere poziționarea centrală a pasajului, o zonă cu numeroase rețele și cabluri, faptul că în apropiere se află un curs de apă și, nu în ultimul rând, să ia în calcul facilitățile necesare accesului persoanelor cu dizabilități”, a declarat pentru Turnul Sfatului Robert Elekes, purtătorul de cuvânt al DRDP Brașov.

Important de menționat că orașul Tălmaciu va fi degrevat de cea mai mare parte a traficului rutier de tranzit în următorii ani, pe măsură de lucrările avansează la tronsonul 5 al autostrăzii Sibiu-Pitești.

Temenul limită pentru depunerea ofertelor pentru "Construcția subtraversei pietonale DN7- Tălmaciu, județul Sibiu” este 20 mai.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

me345

Acum 3 ani

Bataie de joc tipica. Acum 2 ani parca, er a prezentata solutia asta, impreuna cu cele 3 benzi pe sens pe unde se poate. Apoi cica hai nu mai facem nimic, oricum vine autostrada. Apoi hai sa punem.semafoare. Acum iar o intorc si vor pasaj, la 2 ani dupa ideea initiala. Bravo prostilor, am pierdut 2 ani din viata. Oricum, devine destul de clar, la cat ati lalait.o, ca se va face autostrada pana terminati voi pasajul. Stav.ar in gat. 30 de ani v.a durut in cot.
Raspunde

Alin

Acum 3 ani

2 ani au trecut si ei si-au luat salariile si si-au facut afacerile de partid ! iar noi tot la promisiuni am ramas.
Raspunde

pix

Acum 3 ani

parca s-a inaugurat semaforul acum ceva timp :))))))
Raspunde

Întrebare întrebătoare

Acum 3 ani

Frectie la proteza! Pana termina pasajul, o sa fie Sb-Boita gata, cam 2-3 ani. Apoi ce rost mai are? Probabil e buna de muls si ''investitia'' asta. Deja cu UE pe cap nu mai prea au de unde sa fure. Peste tot e coruptie, la altii se baga degetul in butoi, aici se fura si butoiul
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus