Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
1°C

”DNA-ul pădurilor” a fost trecut de Camera Deputaților

”DNA-ul pădurilor” a fost trecut de Camera Deputaților

Proiectul inițiat de USR, privind înființarea unei Direcții de Investigare a Infracțiunilor de Mediu, “DNA-ul pădurilor”, care ar urma să fie o structură specializată de parchet pentru investigarea infracțiunilor de mediu a trecut astăzi de votul Camerei Deputaților. Cu 200 voturi pentru, 107 abțineri și 4 împotrivă, proiectul de lege va merge în Senat, cameră decizională.“Pierdem anual 1 miliard de euro doar de pe urma furturilor de păduri. Un miliard. Și riscăm pierderea a sute de mii de euro în urma procedurilor de infringement. Și, mai ales se pierd vieți. Oameni uciși de aerul otrăvit sau oameni îmbolnăviți de aerul otrăvit din orașele mari ale României, inclusiv în București. Din această perspectivă, raportul cost-beneficiu este net în favoarea DNA-ului pădurilor. Cer, și am toată încrederea, că Guvernul va implementa legea după ce va fi votată”, a anunțat deputatul Dan Barna, președintele USR.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 2 ani

Al caror paduri?
Raspunde

Alzara 1918

Acum 2 ani

Va rezolva tit atât cât a rezolvat și celălalt DNA ?
Raspunde

R

Acum 2 ani

De ce s-a abtinut PNL de la vot? Mirciulica, Nicusor, Cristi, Ralucuta, de ce?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus