Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-1°C

Prefectura Sibiu anunță că bebelușul născut cu coronavirus s-a vindecat în 7 zile

Prefectura Sibiu anunță că bebelușul născut cu coronavirus s-a vindecat în 7 zile

Mama și nou născutul testați pozitiv la Maternitatea din Sibiu, în ceea ce privește infecția cu noul coronavirus, sunt externați, transmit autoritățile. Acestea anunță că starea lor este bună și au primit două rezultate consecutive negative ale testării SARS CoV-2.

„În ceea ce privește situația mamei și copilului nou născut din 11 iunie 2020, în cursul zilei de astăzi, 19 iunie a.c. atât mama cât și copilul vor fi externați, întrucât ambii au o stare bună și au primit 2 rezultate consecutive negative ale testării SARS CoV-2”, transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al prefecturii. 

Vă reamintim că, în în data de 16 iunie, reprezentanții Prefecturii Sibiu au anunțat că un nou născut și mama lui au fost găsiți pozitiv în urma testării SARS CoV-2.

„În cazul persoanei care a născut la maternitatea SCJU Sibiu în 11 iunie, atât mama cât și copilul au primit rezultate pozitive la prima testare. În prezent copilul este internat în cadrul secției de Neonatologie, izolat și sub supraveghere și îngrijire corespunzătoare, iar mama este internată în cadrul secției Boli Infecțioase, sub supraveghere și tratament specific. Pentru externare este nevoie de două teste negative în interval de minim 24 ore. În prezent ambii pacienți au o stare generala bună, așteptând rezultatele testelor”, spuneau atunci reprezentanții Prefecturii.

Puteți citi mai multe despre caz în „Sibiu: Primul caz de coronavirus transmis de la mamă la nou-născut”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus