Luni,
23.05.2022
Acum
0°C

Primăria comunei Șelimbăr prelungește programul cu publicul

Primăria comunei Șelimbăr prelungește programul cu publicul

Reprezentanții Primăriei Șelimbăr anunță că de luni, 22 iunie, programul cu publicul va fi prelungit pentru majoritatea compartimentelor din cadrul instituției. Excepție face doar Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor care va avea doar joi program cu publicul în intervalul 15.00 – 17.00, în rest, toate celelalte compartimente vor fi disponibile cetățenilor după orarul 8:30-13:00, respectiv 15:00-17:00.

„Am luat această decizie pentru că ne dorim să fim la dispoziția unui număr cât mai mare de cetățeni în timpul programului de lucru și pentru că procedura este ușor îngreunată din cauza măsurilor luate în urma pandemiei. Vrem ca localnicii să înțeleagă faptul că ne dorim să le alocăm cât mai mult timp pentru a-și putea rezolva toate lucrurile necesare în raport cu Primăria Șelimbăr”, a declarat Marius Grecu, primarul comunei Șelimbăr.

Astfel, de luni vor avea orarul modificat următoarele compartimente: Impozite și Taxe Persoane Fizice, Impozite și Taxe Persoane Juridice, Casierie, Registratură, Agenți Economic, Executare Persoane Fizice și Juridice, Agricol și Urbanism.

Autoritățile din Selimbăr menționează faptul că programul casieriei este închis în ultima zi lucrătoare a fiecărei luni.

„Reamintim cetățenilor că pot efectua plata taxelor și impozitelor online, iar pentru sesizarea unor situații pe raza comunei noastre, nu trebuie să se deplaseze până la primărie, existând posibilitatea de a efectua acest lucru pe site-ul www.primariaselimbar.ro”, mai transmite primarul.

Sursa foto: Facebook Primăria Selimbăr

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1113

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus