Vineri,
28.01.2022
Innorat
Acum
-2°C

Vânzătorii de suveniruri, scutiți de la plata chiriilor pentru două luni și jumătate

Vânzătorii de suveniruri, scutiți de la plata chiriilor pentru două luni și jumătate

Toți vânzătorilor de suveniruri care au contracte încheiate cu administrația Sibiului vor fi scutiți temporar de la plata chiriilor, drept compensație pentru interdicțiile din perioada epidemiei Covid-19.

Propunerea de scutire de la plata chiriilor vine ca urmare a solicitărilor depuse în atenția executivului local de către cei care au închiriat standurile și mobilierul de prezentare și vânzare a suvenirurilor din Piața Mică, de pe str. Papiu Ilarian și de pe aleea de acces către Grădina Zoologică. Prin urmare, administrația locală propune modificarea contractelor de închiriere prin intermediul unui act adițional care prevede suspendarea tuturor efectelor acestor contracte pentru perioada 16 martie 2020 – 31 mai 2020.

Semnarea unui astfel de act adițional cu fiecare dintre cei care au închiriat standuri este prevăzută într-un proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a Consiliului local Sibiu, convocat în ședință ordinară pentru după-amiaza de joi a acestei săptămâni.

Cele mai mari chirii pentru astfel de standuri sunt cele percepute în Piața Mică, unde în urma licitațiilor nivelul chiriilor a depășit adesea 1.300 de lei/lună.

Vizualizari: 668

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus