Miercuri,
28.07.2021
Cer Senin
Acum
21°C

19 cazuri noi de coronavirus la Sibiu. Creștere îngrijorătoare

19 cazuri noi de coronavirus la Sibiu. Creștere îngrijorătoare

Autoritățile anunță miercuri o creștere semnificativă a numărului de cazuri noi de coronavirus la Sibiu, în ultimele 24 de ore fiind raportate încă 19 cazuri.

În total, în județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 616 de persoane (dintre care 575 adulți și 41 copii).

Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 468 de persoane, iar 48 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. De asemenea un număr total de 4 persoane au fost re-infectate dintre cele care au fost vindecate și externate.

La data curentă, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 958 persoane izolate și 35 persoane în carantină.

În cursul zilei de 23 iunie, au fost verificate 906 persoane și 26 SC/PFA cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. În urma activităților, au fost identificate 4 persoane care nu au respectat măsurile privind izolarea, acestea fiind sancționate contravențional cu amendă, în valoare totală de 4.000 de lei. 

Vizualizari: 5001

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus