Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Carne de porc trântită pe jos înainte de a fi dusă în magazine: ”și noi vorbim de virus”

Carne de porc trântită pe jos înainte de a fi dusă în magazine: ”și noi vorbim de virus”

Un locuitor al orașului Tălmaciu a surprins cum carnea de porc livrată unor magazine din oraș este transportată pe podeaua unei camionete. ”E plin de muște”, a mai relatat tălmăceanul.

Imaginile au fost surprinse vineri, înainte de prânz, în orașul Tălmaciu, în zona blocului cu numărul 9. ”Așa se aprovizionează zona blocurilor și, poate, și alte zona din Tălmaciu cu carne. Pe jos, în camion, plin de muște. Și noi vorbim de virus”, a scris pe pagina sa de Facebook locuitorul orașului care a surprins în imagini modul în care carnea era transportată.

Mașina aparține unei carmangerii cu sediul social în Poplaca – Mânzat Prod SRL. Turnul Sfatului a luat legătura cu reprezentanții Mânzat Prod și le-a transmis imaginile. Șase ore mai târziu, cei de la Mânzat Prod tot nu au oferit vreo reacție.

La fel, fără niciun răspuns timp de șase ore au rămas și întrebările transmise celor de la Oficiul pentru Protecția Consumatorului Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 7109

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus