Vineri,
07.08.2020
Partial Noros
Acum
25°C

Controale prin centrul orașului: patru sibieni, amendați pentru lipsa măștii

05 Iulie 2020 14:38

Controale prin centrul orașului: patru sibieni, amendați pentru lipsa măștii

Mai bine de 200 de controale au efectuat autoritățile din județul Sibiu în cursul zilei de sâmbătă. O parte din acestea s-au desfășurat și în centrul Sibiului.

Zonele aglomerate, centrele comerciale, piețele și terasele au fost zonele verificate în cursul zilei de sâmbătă de către polițiști, jandarmi, cadre I.S.U. Sibiu, polițiști locali, precum și reprezentanți ai A.N.P.C., Ministerului Muncii și Ministerului Sănătății, anunță reprezentanții Instituției Prefectului. 197 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

În zona centrală a orașului și în cele două mall-uri, cei care au efectuat controalele au avut în vedere în special terasele și celelalte unități de alimentație publică. ”În urma celor 13 controale încheiate au fost constatate 11 nereguli fiind aplicate un număr de 11 sancțiuni (avertismente).  Polițiștii sibieni au depistat patru persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală și au aplicat patru sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.000 de lei”, se arată într-un comunicat al Instituției Prefectului, remis redacției Turnul Sfatului.

Vizualizari: 4062

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus