Joi,
18.08.2022
Partial Noros
Acum
28°C

Gaz Metan Mediaș a ieșit din insolvență. Există posibilitatea recursului

Gaz Metan Mediaș a ieșit din insolvență. Există posibilitatea recursului

Clubul de fotbal Gaz Metan Mediaș a ieșit din insolvență, în urma unei Hotărâri a Tribunalului Sibiu, pronunțată astăzi, 8 iulie. Tribunalul Sibiu a respins cererea de amânare a soluționării cererilor de închidere a procedurii de reorganizare formulată de administratorul judiciar START INSOLVENCY SPRL, anunță NovaTV.

În baza dispozițiilor art.132 alin.1 din Legea 85/2006, Tribunalul Sibiu a dispus închiderea procedurii insolvenței (reorganizării judiciare) față de debitorul Club Sportiv Gaz Metan Mediaș, se arată în document. În baza dispozițiilor art.132 alin.1 teza I raportată la art.103 alin.1 din Legea nr.85/2006 dispune reinserția debitorului CLUB SPORTIV GAZ METAN MEDIAȘ în activitatea comercială.

Totodată a fost respinsă cererea de achitare a debitelor curente formulată de AJFP Sibiu și s-au respins, ca indamisibile, obiecţiunile formulate de AJFP Sibiu cu privire la propunerea administratorului judiciar START INSOLVENCY SPRL și cu privire la propunerea administratorului special al debitorului, de închidere a procedurii de reorganizare.

Drept de recurs în termen de 30 zile de la comunicarea Hotărârii.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1090

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus