Miercuri,
26.01.2022
Ceata
Acum
-6°C

Gaz Metan Mediaș a ieșit din insolvență. Există posibilitatea recursului

Gaz Metan Mediaș a ieșit din insolvență. Există posibilitatea recursului

Clubul de fotbal Gaz Metan Mediaș a ieșit din insolvență, în urma unei Hotărâri a Tribunalului Sibiu, pronunțată astăzi, 8 iulie. Tribunalul Sibiu a respins cererea de amânare a soluționării cererilor de închidere a procedurii de reorganizare formulată de administratorul judiciar START INSOLVENCY SPRL, anunță NovaTV.

În baza dispozițiilor art.132 alin.1 din Legea 85/2006, Tribunalul Sibiu a dispus închiderea procedurii insolvenței (reorganizării judiciare) față de debitorul Club Sportiv Gaz Metan Mediaș, se arată în document. În baza dispozițiilor art.132 alin.1 teza I raportată la art.103 alin.1 din Legea nr.85/2006 dispune reinserția debitorului CLUB SPORTIV GAZ METAN MEDIAȘ în activitatea comercială.

Totodată a fost respinsă cererea de achitare a debitelor curente formulată de AJFP Sibiu și s-au respins, ca indamisibile, obiecţiunile formulate de AJFP Sibiu cu privire la propunerea administratorului judiciar START INSOLVENCY SPRL și cu privire la propunerea administratorului special al debitorului, de închidere a procedurii de reorganizare.

Drept de recurs în termen de 30 zile de la comunicarea Hotărârii.

Vizualizari: 1027

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus