Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
0°C

VIDEO-Angajat de la salubrizare prins între mașină și un stâlp, în Cisnădie

VIDEO-Angajat de la salubrizare prins între mașină și un stâlp, în Cisnădie

Un videoclip realizat de o cameră de supraveghere și postat luni seară pe rețelele de socializare arată un incident petrecut în Cisnădie în urma căreia o mașină a companiei de salubrizare rupe un stâlp stradal, lovind între timp un angajat al companiei.

Clipul a fost postat pe grupul de facebook Info Trafic Sibiu.

În urma contactului, bărbatul lovit pare afectat de cele întâmplate, însă își continuă activitatea.

De altfel, reprezentanții companiei de salubrizare au declarat pentru Turnul Sfatului că angajații nu au raportat astăzi niciun incident grav, ci doar o avariere a unui stâlp de curent. Cu toate acestea, conducerea companiei a demarat o anchetă internă.

”Atât șoferii SOMA cât și ceilalți angajați au instrucțiuni clare referitor la activitatea lor de zi cu zi, instrucțiuni pe care se pare că le-au încălcat în acest caz. Societatea noastră a demarat o anchetă pentru a vedea cu exactititate ce s-a întâmplat și vom lua măsurile care se impun”, au transmis reprezentanții companiei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3974

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Luci Dumitru

Acum 3 ani

Cum sa nu fi fost raportat incidentul în cadrul companiei? săracii oameni, caz penal... Se mascacheaza tot doar e Soma, nu?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus