Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Sibian arestat pentru viol în Franța

Sibian arestat pentru viol în Franța

Un sibian în vârstă de 36 de ani a fost arestat ieri de polițiști după ce pe numele lui a fost emis un mandat de arestare pentru viol.

Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu anunță că în cursul zilei de 14 iulie polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au pus în aplicare un mandat de arestare emis de către Curtea de Apel Alba Iulia în vederea predării către  autoritățile judiciare din Franța a unui sibian în vârstă de 36 de ani.

”Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență conjugală și viol, în conformitate cu prevederile Codului Penal francez”, arată IPJ Sibiu, într-un comunicat de presă.

Sibianul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu pentru o perioadă de 30 de zile.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1596

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus