Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

FOTO Sepsi egalează în meciul cu FC Hermannstadt. Fulop a reușit două goluri

FOTO Sepsi egalează în meciul cu FC Hermannstadt. Fulop a reușit două goluri

FC Hermannstadt se confruntă astăzi, pe teren propriu, cu Sepsi Sf. Gheorghe. În primele 35 de minute de meci ambele echipe au reușit să marcheze.

Actualizare 2. Fulop marchează din nou pentru oaspeți, în minutul 84, astfel că scorul este 2-2, la doar câteva minute înainte de finalul meciului. 

Actualizare 1. Debeljuh marchează în minutul 73 și crește șansele sibienilor la victorie, scorul în ultima parte a meciului fiind 2-1 pentru echipa gazdă. 

Știre inițială. Scorul la pauză este 1-1. Primul gol a fost înscris de Yazalde, pentru Sibiu, în minutul 5, iar Fulop a marcat în minutul 35.

„Este un meci foarte important pentru Hermannstadt. Îmi place Sepsi OSK. Este o echipă bună, care presează foarte bine și are jucători puternici, duri. Are fotbaliști foarte buni atât în primul «11», cât și pe banca de rezerve. Este un nou test pentru noi, să ne arătăm nivelul de pregătire și să încercăm să ajungem la forma care să ne aducă încă o victorie. Echipa noastră joacă mereu la victorie, în fiecare meci. Aceasta este mentalitatea noastră acum. Fotbalul este despre victorie!”, a spus Ruben Albes, antrenor Hermannstadt, înainte de începerea partidei.

Echipe de start:
HERMANNSTADT: Cristiano - Vodă,  Viera,  I. Stoica,  Opruț - Caiado,  Rimane, R. Pires,  Jo Santos - Yazalde, Debeljuh
REZERVE: Novo, Almeida, Luchin, Bușu, Dâlbea, L. Dumitriu, Buzan, P. Petrescu, Bălan
ANTRENOR: Ruben Albes

SEPSI: Niczuly - Dimitrov, Bouhenna, Tincu, Fl. Ștefan - L. Kovacs, Vașvari, Achahbar - Carnat, Karanovic, M. Ștefănescu
REZERVE: Fejer, Csiszer, Grassano, Safranko, I. Fulop, R. Deaconu, Celea, Andrezly, L. Fulop
ABSENT: Dumiter (accidentat)
ANTRENOR: Leo Grozavu

Stadion: Municipal, Sibiu
Arbitru: Horia Mladinovici (București) / Asistenți: Vladimir Urzică (Piatra Neamț) și Daniel Hulubei (Vaslui)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Georg Escu

Acum 3 ani

Am avut impreisa ca e o poza din "Cupa Africii", prima postata... Oare ce rol au aceste "echipe de sport"....ca sigur nu acela de a inspira tinerii locali sa faca sport. Circ pe banii primariei, in cardasie cu "investitori" de la capitala si niste jucatori non romani....cu numele orasului nostru pe ei. Minunat, este ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus