Miercuri,
23.06.2021
Cer Senin
Acum
21°C

Peste 20 de adulți și zece copii evacuați aseară dintr-un bloc din Sibiu

Peste 20 de adulți și zece copii evacuați aseară dintr-un bloc din Sibiu

Peste 20 de adulți și zece copii au fost evacuați aseară dintr-un bloc din Sibiu, după ce o conductă de gaze s-a fisurat pe strada Săcel.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

”Misiune de asigurare a măsurilor de prevenire, ca urmare a fisurării unei conducte de gaz, la un bloc de locuințe, din municipiul Sibiu, strada Săcel, din data de 20 iulie 2020. Echipajul de pompieri a asigurat prevenirea producerii unei situații de urgență pe tot parcursul efectuării lucrărilor de înlocuire a conductei fisurate de către personalul de intervenție al furnizorului de gaz”, au transmis reprezentanții ISU Sibiu prezenți la fața locului.

Situația a fost remediată în aproximativ o oră. 

”În tot acest timp, s-a luat măsura preventivă de evacuare a locatarilor din bloc, aproximativ 20 de adulți și zece copii. Conform constatărilor de la fața locului branșamentul instalației de gaze naturale a fost perforat ca efect al unui arc electric, produs de lucrări de amenajări interioare efectuate într-un apartament”, mai spun reprezentanții ISU Sibiu.

Vizualizari: 1589

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus