Duminică,
17.01.2021
Acum
0°C

Orban: discutăm posibilitatea de a impune purtarea măștii în spații deschise, foarte aglomerate

Orban: discutăm posibilitatea de a impune purtarea măștii în spații deschise, foarte aglomerate

Premierul Ludovic Orban a anunțat că analizează mai multe măsuri pentru evitarea aglomerației în zonele aglomerate, una dintre ele fiind posibilitatea de a impune purtarea măștii în astfel de spații, chiar dacă sunt în aer liber, scrie Digi24.ro

„Am avut discuții cu mai mulți prefecți, mai mulți reprezentanți din comitetele județene pentru situații de urgență care ne-au spus că sunt locuri chiar și în aer liber, de exemplu o piață sau o faleză, unde, din cauza aglomerației, există risc de răspândire și discutăm și posibilitatea de a impune purtarea măștii în astfel de spații foarte aglomerate”, a declarat Ludovic Orban, întrebat care sunt măsurile care vor fi luate pentru evitarea aglomerației pe litoral.

El a subliniat că măsurile prezentate sunt în analiză și că nu s-a luat încă o decizie.

„Încercăm să luăm măsuri punctuale care să reducă riscul de răspândire în posibile zone cu risc mare de răspândire”, a adăugat Ludovic Orban.

Vizualizari: 1076

Comentarii

1 comentarii

Maigret Comisar

Acum 5 luni

Foarte bună idee, trebuie adoptată chiar urgent. Măcar pentru a limita riscurile de pe Bălcescu și din Piața Transilvania, unde o mulțime de oameni îți suflă în ceafă. Comercianți fără mască îți vorbesc de la 30 de cm, clienții stau înghesuiți la brânzeturi și multe altele.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus