Sâmbătă,
15.08.2020
Innorat
Acum
18°C

Rafila: Nu cred că am intrat în perioada de platou. O scădere a infectărilor de la sine nu este posibilă

30 Iulie 2020 10:34

Rafila: Nu cred că am intrat în perioada de platou. O scădere a infectărilor de la sine nu este posibilă

Profesorul Alexandru Rafila a declarat că nu crede că România a intrat în perioada de platou și a subliniat că o scădere a infectărilor de la sine nu este posibilă, astfel că trebuie luate măsuri, iar oamenii trebuie să își schimbe comportamentul.

"Ar trebui să vedem în perioada 10 -15 august dacă măsurile anunțate vor funcționa. Nu cred că am intrat în perioada de platou, dar să dea Dumnezeu să fie așa! Să  fim stabilizați și să intrăm într-o perioadă de scădere. Dincolo de argumente emoționale, ar trebui să existe și elemente care să fundamenteze această stabilizare sau scădere a numărului de cazuri – adică să se ia măsuri, să se intervină mai bine în focare, oamenii să schimbe comportamentul. Dacă se întâmplă asta, se poate ajunge la o scădere a infectărilor. O scădere de la sine nu este posibilă", a declarat Alexandru Rafila, la digi24.

Vizualizari: 865

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus