Joi,
18.08.2022
Partial Noros
Acum
29°C

În ce condiții se poate intra la Ștrandul din Cisnădie: „Respectăm toate măsurile impuse”

În ce condiții se poate intra la Ștrandul din Cisnădie: „Respectăm toate măsurile impuse”

Ștrandul de la Cisnădie s-a deschis oficial la începutul acestei luni și continuă să își desfășoare activitatea, în condiții de siguranță. 

Potrivit primarului Gheorghe Huja, în cadrul ștrandului se respectă toate măsurile impuse de autorități, astfel că toți cei care doresc, pot să meargă să se relaxeze pentru câteva ore. „Noi respectăm regulile impuse în această perioadă, de către autorități. În același timp au voie să fie pe suprafața ștrandului aproximativ 300-350 de persoane, iar în momentul în care se atinge acest număr, accesul nu mai este permis nimănui, până nu pleacă dintre cei prezenți. Îi așteptăm pe toți cei care doresc să se răcorească și să se simtă bine, într-un spațiu sigur și relaxant”, transmite edilul. 

Ștrandul este deschis de luni până duminică, între orele 10 și 20. Tarifele de intrare rămân la fel ca și în anii trecuți: 10 lei/zi/adult, 5 lei/zi pentru copii, elevi şi studenţi. Pentru cei care doresc să închirieze un şezlong, preţul este de 5 lei/zi, iar pentru o umbrelă, cei care vor să se pună la adăpost de soare vor plăti tot 5 lei/zi.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus