Vineri,
02.12.2022
Ceata
Acum
2°C

Festivalul Medieval a fost anulat. „Nu vrem să contribuim la perpetuarea acestei situații nefericite”

Festivalul Medieval a fost anulat. „Nu vrem să contribuim la perpetuarea acestei situații nefericite”

Ediția din acest an a Festivalului Medieval a fost anulată, din cauza pandemiei de coronavirus. Ovidiu Dragoman, directorul Casei de Cultură a Municipiului, organizator al evenimentului, spune că nu a fost o decizie ușoară.

Festivalul Medieval „Cetăți Transilvane”, care are loc în fiecare an în Piața Mare a orașului, a fost anulată pentru prima dată, anul acesta. Evenimentul ar fi împlinit în 2020 cea de-a 20-a ediție. Directorul Ovidiu Dragoman spune că decizia a venit firesc, din dorința de a evita răspândirea infecțiilor cu coronavirus.

„Nu e ușor, fiind la a 20-a ediție, să întrerupem lanțul chiar anul acesta. Ținând cont de natura festivalului, de iarmaroc, de zona gastronomică pe care le presupune festivalul, dorim să evităm aglomerarea și contactul între persoane. Vedem ce se întâmplă zilele acestea, lucrurile o iau razna și nu aș vrea să fim unii din cei care contribuim la perpetuarea acestei situații nefericite”, a spus directorul.

Foto: arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus