Vineri,
27.05.2022
Acum
0°C

Administratorul stadionului din Dumbrăveni amendat de DSP cu 1.600 de lei, după o sesizare

Administratorul stadionului din Dumbrăveni amendat de DSP cu 1.600 de lei, după o sesizare

Inspectorii Direcției de Sănătate Publică Sibiu au aplicat astăzi o amendă în valoare de 1.600 de lei administratorului stadionului din Dumbrăveni. 

Directorul DSP, Gabriel Budescu, spune că sesizarea a fost făcută de un cetățean, privind alte nereguli decât cele constatate. Practic, inspectorii ar fi trebuit să găsească o festivitate organizată cu anumite nereguli în contextul COVID, în schimb au constatat faptul că băile nu aveau dezinfectanți. 

„Am avut o sesizare primită la Mediaș că la Dumbrăveni o să aibă loc o festivitate cu premierea unor copii și că nu s-ar fi respectat anumite dispoziții necesare în această perioadă. Inspectorii noștri s-au deplasat la stadion, acolo unde se presupunea că are loc festivitatea, dar era închis. Au discutat cu persoanele în cauză, apoi au mers din nou la stadion cu viceprimarul și cu un administrator. Acolo au constatat că la nivelul toaletelor lipsesc dezinfectanți și au aplicat o amendă administratorului stadionului, în valoare de 1.600 de lei. Practic, inspectorii noștri nu au fost prezenți la manifestarea sesizată de cetățean”, explică directorul DSP Sibiu.

Foto: arhiva TS

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus