Duminică,
20.09.2020
Partial Noros
Acum
12°C

Opt avertismente și 21 amenzi pentru cei care nu au purtat masca de protecție

15 August 2020 15:08

Opt avertismente și 21 amenzi pentru cei care nu au purtat masca de protecție

Autoritățile sibiene continuă acțiunile de verificare a respectării măsurilor impuse în perioada stării de alertă. Ieri, 239 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au fost angrenați în astfel de acțiuni.

Cu această ocazie, au fost verificate 546 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse; de asemenea, au fost verificate 47 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și un mijloc de transport în comun, transmite Prefectura Sibiu.

În cadrul acțiunilor, opt persoane au fost avertizate în scris pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală iar una pentru participarea la activități în spațiul public/privat/închis pentru care au fost instituite interdicții/restricții. De asemenea, au fost aplicate 21 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, arată sursa citată.

Foto: arhiva TS

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Calator Citadin

Acum 1 lună

Nu merge asa ! Au fost date cel mult 4 amenzi a cate 500 lei . Pe cine protejeaza acesti politisti si jandarmi ? Pe cei care nu poarta masca si transmit virusul ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus